2. hónap

A második hónapunk a FA elem jegyében telik. Fő témánk témája a Merek Növekedni!Itt kezdődik a Silver és Gold csoportnak a NEF 1. ÉletKapu Arany Elixír csikungos tanfolyama is, hogy az megindulást elő tudjuk készíteni belülről, energetikai értelemben is segíteni tudjuk.

A hónap során zajlik tovább a Célkitűzés-Céltervezés-Célmegvalósítás online tanfolyam. Gondozzuk a céljainkat. Megnézzük, hogy amit szeretnénk hogyan tud növekedni bennünk. …rinya, para, lacafaca, önigazolás és egyéb leépítő önszabotázs nélkül.

Fontos alapmondatunk: Merek Növekedni, ami ez egy “végeredmény mondat”, ami segít már önmagában is átfordítani egy csomó mentális blokkot. Én nagyon szeretem a magyar nyelvet és még inkább azt, ahogyan át tudom magam vinni egy teremtési folyamat blokkjából oda, hogy az a teremtő ige szintjén már valóban abban az irányban teremtsen, ahová menni igyekszem.

A helyett, hogy azt mondanád:

Nem tudom. Nem megy. Nem lehet. Most nem lehet.

Megnézzük, hogy miért nem tud növekedni bennünk a vágyunk!

Megnézzük, hogy amiért nem tudunk növekedni szerintünk, az valójában tényleg nem engedi a növekedést, vagy csak ezt a programot futtatjuk?

Aztán megnézzük, hogy valójában hogyan tudna növekedni bennünk a vágyunk, hogyan tudnánk valójában mi magunk növekedni…

mondok még erősebbet:

ha esik, ha fúj, ha vihar van, ha bánat van…

HA AKÁRMI VAN!

…mert, hogy lehet növekedni akármi és bármi is van :)

Csak ezt nem tanultuk, nem gyakoroltuk… nem láttuk, nem mutatták…

Kivéve most. Szerintem ezért jöttél!… hogy végre megmutassák, meglásd, elkezd te is engedni magad növekedeni.

Mutatom a sort, ahogy ez bennetek VVMentoráltakban általában működni szokott és ilyentájt kb ez van:

1. Beiratkoztam Nikol VVM programjába, mert…
  2. Elindultunk, volt bennem lelkesültség és aztán…
  3. Azt gondoltam, hogy vannak céljaim, de most hogy konkrétan foglalkozom velük van, ami már nem is fontos, van amiről most ismertem fel, hogy fontos(abb).
  4. Egy kicsit össze vagyok zavarodva most. Vannak problémáim, vannak céljaim, nagyjából látom a vágyaimat is, de egy csomó minden feljött..érzelmek, blokkok, gondolatok.
  5. Ez túl sok. Szerintem nekem ez még nem megy…vagy most nem. Úgysincs rá időm…meg úgyis kevés vagyok hozzá.
  6. Igazából, kész vagyok feladni… (most mást kell csinálnom, most nem érek rá elemezgetni magam a céljaim, most a feljött blokkjaimat kell inkább oldanom, a nélkül nem tudok tovább menni —-> pedig pont hogy erre van a kiút 😉 de ez egy elég jól hangzó ürügy, ami miatt végül elhisszük magunknak, hogy jobb nekünk, ha nem megyünk tovább, hanem megállunk még egy kicsit, blokkoldogatunk még párat, aztán majd esetleg… talán majd jövőre… )

Hol tartasz a folyamatban? 1-6?

Szuper, ha nem futott le ez végig még benned… és az sem baj, ha igen…csak ismerd fel, hogy nyakon kell csípni!

Na, általában itt egy ilyen folyamatban már látszik, hogy valójában, amit szeretnél NEM TUD NÖVEKEDNI BENNED. Beindult az önszabotázs folyamat ezerrel, s ha az 5-ös pontot is elérted, akkor meg is fojtja épp a lelkesedésed, építi le a maradék önmagadba vetett hitet is.

..pedig ez “csak” arról szól,hogy így működünk mi emberek.

Az a bizonyos önvédelmi mechanizmus, ami ilyenkor sajnos a legjobb önmagunktól igyekszik épp megvédeni és távol tartani bennünekt, mert nem akarja a változást. Miért?

• .a változás kiszámíthatatlan (ez félelmetes a tudattalannak)
  • a változáshoz letisztított fókusz kell (az érzelmi zavar és a változástól való tudattalan félelem ezt nem teszi lehetővé)
  • a változáshoz erő, energia kell (ehhez kell majd a csikung)
  • a változáshoz kitartás kell (ehhez kell majd a Szinkron)
  • a változáshoz türelem kell (ehhez jön majd a Föld elem tanítás sor)

Ez… azzal tud kezdődni, hogy el kell juttassuk magunkat oda, hogy merünk növekedni!

Nos, ez a havi legfontosabb feladatunk!

Szóval, ha épp azon gondolkodnál, hogy feladod, meg halogatsz, meg bármi-amit-Te-szoktál működtetni, hogy ne sikerüljön 😉 nos, itt a munkaidő!

Pont ezt a csatát kell itt megnyerned, hogy lehessen pozitív változás az életedben!

Szóval és tettel, hajrá innen tovább!

A hónap során találkozunk a havi online coach és blokkoldó estünk is pont azért, hogy merj és tudj növekedni!

Szeretettel kívánok nekünk jó erős átfordító, növekedésben nyíló hónapot!

Nikol

Hozzászólás