Arany Elixír Csikung ÉletKapu Mini Tanfolyam

12700 Ft

Ha csikungot szeretnél tanulni ez az első lépés! Az ÉletKapu Arany Elixír csikung gyakorlatok a legfontosabb energetikai tanításokat és az egészséges test-lélek-szellem fentartásához szükséges legalapvetőbb gyakorlatokat. 

  • 4db csikung gyakorlat videófelvétele
  • egyenként kb 30 percesek
  • hozzá bónusz egy csikungos meditáció videó felvétele, ÉletEszencia Aktiválás (30 perc)

Leírás

A minitanfolyam a legfontosabb csikung gyakorlatokat adja át, ami az a hétköznapok során rövid idő alatt elvégezhető, ezért könnyen beépíthető a napi rutinba. A videók során átadott tanításokat a gyakorlatok végzése nélkül is (de velük még eredményesebben)  tudod majd használni a stressz csökkentésére, önmagad összerendezésére, a koncentrációs szinted és személyes hatékonyságod növelésére!
A 4 videó alapgyakorlatai a legfontosabb 4 energetikai kapunkat aktiválják, ezért kapta a tanfolyam az ÉletKapu nevet.
Segítségével újra kapcsolódhatsz a tiszta, gyógyító energiához, a legfontosabb energiacsatornádat megtanulod tisztítani a napi stresszektől, másoktól átvett érzésektől. Segít letenni azokat a terheket, amiket mások helyett viszel. Hozzásegít ahhoz, hogy újra érezd magadban az erőd, hogy ami a tiéd, amire te születtél azt meg tudd élni. Aktiválja a legfontosabb erőforrásaidat, amivel energikusabb leszel. Így aktivitásodat céljaid megvalósítására tudod fókuszálni a másoknak való megfelelés, másoknak való teljesítések helyett.
Az egyik legerősebb stabilizáló gyakorlatsor szintén helyet kapott az ÉletKapu gyakorlatokban. Hozzásegít az energia felvételéhez, érzelmi és anyagi értelemben is javítja a biztonságérzetedet.
A bónusz csikungos meditáció videófelvétele nem csak meditációként lesz hasznodra, hanem segítségével megértésed és még mélyebb belső élményed is lesz a csikung jótékony hatásairól.
A videók rövidebb gyakorlásokat (30 perc) tartalmaznank, hogy könnyebb legyen az életedbe illesztened őket. A  gyakorlások közben magyarázok is, így rengeteg felismerésed és megértésed lesz saját működésedről, az energia természetéről és legfőképpen arról, hogy te magad hogyan lehetsz kiegyensúlyozottabb, energikusabb, egészségesebb, hatékonyabb és eredményesebb.
Az egyes videókat a vásárláskor regisztrált fiókodban a saját tudástáradban fogod elérni, bármikor vissza tudsz térni hozzájuk, akárhányszor elvégezheted őket

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arany Elixír Csikung ÉletKapu Mini Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük