Már sokszor feltett kérdések és válaszaik:

Hogyan érem el a megvásárolt anyagaimat?

A Saját Tudástáradból, ahová rögtön vásárlás és fizetés után automatikusan be is léptet a rendszer. Rögtön tudsz tovább kattintani az oktatási portálon belül a saját tudástáradra kell rámenni. Kategóriákat használunk, hiszen hatalmas tudásanyag került fel, amelyek között mint egy nagy könyvtárban el kell igazodni. Ezért vannak online tanfolyamok, előadások és mediációk, programok és külön fület kapott a csikung, az Aranyasszony iskola valamint a képzések (pl. Coach képzés, Női Körvezető, Szertartásvezető, Szint család és rendszerállítás vezető, Personascope,stb képzések). Ha nem egyértelmű kattingasd védig, meg fogod találni biztosan.

Az első vásárlásod után kapsz egy segítő e-mailt is, amiből szintén fel tudsz kattintani az oktatási portálba és a saját tudástáradba be tudszutána menni, a többi ahogy az előbb olvastad.

Meddig érem el a megvásárolt anyagokat?

Ez terméktípustól függ. Vannak letölthető termékek, ezek nálad maradnak, úgynevezett örökös tartalmak. A szellemi jogaik és tartalmi felhasználási jogaikra nem terjed ki a vásárlás, csak a saját személyes rendeltetésszerű használatára (pl. e-könyv olvasás, meditáció felvétel meghallgatás). Vannak előfizetések és tagsági programok, azok addig elérhetők, ameddig szeretnéd megtartani az előfizetésed rájuk. Vannak online tanfolyamok esetükben részvételi lehetőséget vásárolsz meg, tehát a tanfolyamok kiírt időtartalma alatt és általában plusz 1-6 hónapig (ez tanfolyamtípusonként változhat) még elérhető a tanfolyam, hogy tudj ismételni, ha volt lemaradás pótolni, gyakorolni, áttekinteni. A tanfolyamok ismételhetők, erre van kedvezmény. Vannak még programok, előadások és meditációk itt változó a hozzáférés ideje, attól függően, hogy azok milyen tartalommal lettek meghírdetve, van közöttük letölthető, van ami részvételi jelenlétre/megtekintésre/meghallgatásra szól, van ami utólagos visszanézhetőséget ad korlátozott ideig.

Honnan tudod egyszerűen, hogy valami örökös hozzáférésű e? Úgy, hogy a fiókodban a letölthető termékek között szerepel. Ilyenek az e-könyvek és onnan letölthető meditációk, előadások.

Ha valami ezek alapján nem egyértelmű kérdezz rá konkrétan.

Hozzáférsz-e a korábban vásárolt tartalmakhoz, tanfolyamokhoz?

A Tudástárban, az itt ezen a felületen vásároltakhoz van hozzáférésed az adott megvásárolt termék szerinti hozzáféréssel. Lásd előző kérdés, letölthető, részvételi díjas, előfizetéses, tagsági tartalomra vonatkozik a kérdésed.

Van e pénzvisszafizetési garancia?

Letölthető termék esetén, ha technikai hibás javítjuk, cseréljük, újraküldjük. Online tanfolyam esetén a tanfolyam idejének egy harmadáig, ha úgy érzed, nem neked való a tanfolyam abbahagyhatod és kérhetsz részarányos pénvisszafizetést. Ha adott tanfolyam fele lement és nem jeleztél semmilyen problémát, vagy jeleztél, de az orvosolható volt (pl. technikai) akkor az időarányos visszafizetéssel már nem tudsz élni. Mérlegelni szoktuk, hogy egy következő tanfolyamindítás során istmétlőként újra részt tudsz venni. A képzések felnőttképzési szerződése tartalmazza a külön kitételeket. Minden egyéb helyzetet méltányossági alapon bírálunk el, igyekszünk megoldani.

Ha nem találod a kérdésedre a választ írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre és igyekszünk válaszolni!