10 milliószoros napi ajándékok

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

10 ajándék 10 milliószoros nap alkalmából:

 1. ajándék: Teremtő Meditáció részvétel, 2022.11.15. 20:00-tól. Ehhez a zoom linket levélben küldöm ki a feliratkozottaknak, ide majd alább az 1 leckébe fog felkerülni az élő adás és a felvétele.
 2. ajándék: az Időkapu Meditációkon való ingyenes részvételi lehetőség. Aki november 17 éjfél előtt kéri az Időkapu Meditációkat tud élni az ingyenes lehetőséggel! Ha még nem kérted (nem automatikus kérni kell, ahogy a visszaigazoló levélben is leírtam): https://tudastar.pozsgainikoletta.com/termek/idokapu-meditaciok/

A témában nagyon jó segítség és folytatás a Torok csakra előadás és fájdalomtest blokkoldó előadás+meditáció hangfelvételei – most is akciós!>>>

7 válasz

 1. Kedves Zsuzsanna, jelölni kell, hogy megtanultad (megcsináltad), be kell kattintani. Akkor tovább enged 🙂 Mivel a meditációk egymásra épülnek a pedagógiát követi a szoftver. Szóval, ha megcsináltad az egyest, jöhet a kettő és a három és aztán a négy.

 2. Sziasztok! Egy kis segítség azoknak, akik nem használtak még ilyen tanulási felületet:
  1. A felső kép alatti leírás a program tudnivalókat tartalmazza.
  2. Az egyes leckék alatta a további ajándékokat. Rá kell kattintani.
  3. A leckéket sorrendben raktam fel és ilyen sorrendben nyithatók, fentről lefelé haladva.
  4. Egy következő leckére csak akkor lehet tovább menni, ha az előzőt “megtanultam” feliratnál bekattintod. Ezzel a rendszer tovább enged a padagógiailag rá épülő következő részhez.
  5. Ha egyszer már végigpipáltad a megtanultam feliratokat, akkor már bármerre mehetsz és bármelyikhez visszatérhetsz.

  Az Élő, mivel élő, csak 2022.11.15.-én 20:00 órakor fog elindítani.

  Ha magától nem indul el, frissítsd az oldalt. A böngésződ felső soránál lehet, vagy ha ezt nem ismered akkr nyomd meg az F5 gombot. Ha ezt sem, akkor lépj ki és lépj vissza és be fog töltődni az elindult élő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük