AnyaSeb Gyógyító Online Tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Szeretettel köszöntelek az AnyaSeb Gyógyító Online Tanfolyamon! 

Ez az oldal az ORIGO. Ide kerülnek fel az újabb leckék, tehát innen fogod tudni őket elérni. Az egyes linkek innen már közvetlenül visznek az adott napi leckéhez. Itt össze is vannak gyűjtve ezáltal majd az egyes leckék, vissza tudsz menni előzőekhez és át is tudod őket ismételni.

JÓ HÍR:

AZ EREDETILEG 4 HETES TANFOLYAMOT KIEGÉSZÍTETTEM TOVÁBBI ANYAGOKKAL, ÍGY EZ A TANFOLYAM IDŐBEN 6 HETES LESZ. Nyilván nem kell érte többet fizess. Csak olyan anyagokat is bevettem, amivel még teljesebb lesz a rálátásod az Anya témára. Remélem örömöt szerzek ezzel is Neked!

Jó belső munkát, sok felismerést és legfőképpen rendeződő anya kapcsolatot kívánok!

Tájékoztatásul:

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 4 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz 4 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.


Bár a tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadtad az ÁSZF-et is, nem vagyok benne biztos, hogy olvastad, illetve át is rágtad  magad minden során. A lényegét tekintve a tanfolyamon átadott anyagok kapcsán saját, magánjellegű használatodra kaptál a tanfolyam megvásárlásával felhasználási engedélyt. Azokat másnak nem adhatod át, juttathatod el. Amennyiben ez kiderül a jogosultságod megszűnése mellé kiszámlázásra kerül a tanfolyam azok után, akikhez elkerült azóta az anyag. A továbbadások mentén ez sokszorosa lehet az általad fizetett díjnak és biztos vagyok benne, hogy nem finanszíroznád szívesen a jogtalan átadás lánc során felgöngyölített társaidat. Kérlek figyelj erre és tiszteld  meg saját magadat, azzal, hogy értékeled a rá szánt anyagiakat és a hozzád eljutott anyagokat, valamint engem mint tanítót, az anyagok összeállítása és évek klienstapasztalatainak hátterét mindezekkel.

Érdekes módon ez is Anyajegy és Anyaseb. Az áramlás és a  visszaáramoltatás törvénye a visszélés helyett, az elfogadásé, a megtisztelésé és a háláé. Csakúgy mint az ÉdesAnya felé.

Amennyiben jó szándékkal szeretnéd tovább adni a tanfolyamon átadott tudásokat, gyakorlatokat arra van mód a Szinkron képzési rendszeren belül. Ez esetben teljes felkészítést kapsz arról is, ami a mögöttes pszichés folyamatok, a gyakorlatok hatása és további személyes blokkoldó módszerek alkalmazása terén, amivel meg tudod tartani a hozzád fordulót.  Jogtulajdonosi felhatalmazás nélkül tehát segítői viszonyban sem megengedett az anyagok használata. Írj mailt és megbeszéljük a részleteket, hogyan lehetséges, ha ezt szeretnéd tenni. Ami egyébként örvendetes és biztos vagyok benne, hogy a hozzád fordulók javát szeretnéd te is.

Válasszuk és teremtsük a tiszta, egyenes viszonyokat. Önmagunkért, egymásért és a közös jövőnkért.

Szeretettel,

Pozsgai Nikoletta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük