Arany Elixír Csikung ÉletKapu Mini Tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
9 500,00 Ft
Kezdj hozzá

A minitanfolyam a legfontosabb csikung gyakorlatokat adja át, 

A 4 videó alapgyakorlatai a legfontosabb 4 energetikai kapunkat aktiválják, ezért kapta a tanfolyam az ÉletKapu nevet. 

Segítségével újra kapcsolódhatsz a tiszta, gyógyító energiához, a legfontosabb energiacsatornádat megtanulod tisztítani a napi stresszektől, másoktól átvett érzésektől. Segít letenni azokat a terheket, amiket mások helyett viszel. Hozzásegít ahhoz, hogy újra érezd magadban az erőd, hogy ami a tiéd, amire te születtél azt meg tudd élni. Aktiválja a legfontosabb erőforrásaidat, amivel energikusabb leszel. Így aktivitásodat céljaid megvalósítására tudod fókuszálni a másoknak való megfelelés, másoknak való teljesítések helyett. 

Az egyik legerősebb stabilizáló gyakorlatsor szintén helyet kapott az ÉletKapu gyakorlatokban. Hozzásegít az energia felvételéhez, érzelmi és anyagi értelemben is javítja a biztonságérzetedet. 

A bónusz csikungos meditáció videófelvétele nem csak meditációként lesz hasznodra, hanem segítségével megértésed és még mélyebb belső élményed is lesz a csikung jótékony hatásairól. 

A videók rövidebb gyakorlásokat (30 perc) tartalmaznank, hogy könnyebb legyen az életedbe illesztened őket. A  gyakorlások közben magyarázok is, így rengeteg felismerésed és megértésed lesz saját működésedről, az energia természetéről és legfőképpen arról, hogy te magad hogyan lehetsz kiegyensúlyozottabb, energikusabb, egészségesebb, hatékonyabb és eredményesebb. 

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük