AranyAsszony Évkör – Május

AranyAsszony Május
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Szerető 1.: SzerElem, szerető
Májussal megérkeztünk a Szerető Minőségébe, megismerkedünk újra a szerető aspektusunkkal, s beavatódunk újra és újra a szer-elemébe. A szerElem a az a transzformációs erő, ami lehetővé teszi az új élet foganását, az új életünk kibontakozását, az új szerepeink felvételét. A szerelem és a szerető minősége MEGELŐZI és előkészíti az anyaságba avatódásunkat nem csak biológiailag, hanem szakrális és energetikai értelemben is. Ehhez pedig szükség van a “másik felünkre” a férfi erőre, s a vele megélhető beavatásra.

Szerető 2.: SzerElem
A május 1-jei SzerElem előadás és szer hangfelvételei a szerelem folyamatáról, megéléséről, valamint a Szer-elemével való életről.

Szerető 3.: A Szerelem Úrnőjének talizmánjai
A Szerelem Úrnőjének talizmánjaival folytatjuk a minőséggel való ismerkedést.  Érdemes lehet elkészítened a szerető énedhez szóló oltáradat, a vörös szín és a talizmánok – a rózsakoszorú, jogar és a májusfa – segítségével.

Szerető 4.: Babba Mária
Babba Mária végigkísérte az emberek életét a bölcsőtől a sírig, a gyermekek számára Ő volt az egyetlen Isten, a felnőtteknek pedig egyenlő volt Istennel. Ki Ő? Mit jelképez számunkra és ezáltal mit hívhatunk be az életünkbe? Röviden a legteljesebb létezés szépségét, a teljességet és a szerelmetes gyönyörűséges életet.

Szerető 5.: A Menyasszonyból Földi asszony lesz
A Menyasszony idejében járunk egy ideje és az első spirálban járva ismerkedsz a női teljesség évkörével, annak beavatási útjával és az egyes jelentésekkel. A Menyasszonyban járunk, s ennek megértése fontos lépcsőfoka a női teljesség útjának.

Szerető 6.: A Szerető Erőállatai
A szerelemhez és a szerető minőségünkhöz kapcsolódó erőállatokkal folytatjuk. A Szerető erőállatai: fehér kanca, galamb, holló, kutya.

Szerető 7.: A hal, a nő és az eggyé tevő szerelem
Különleges kapcsolatra hívom fel figyelmed a hal, a nő, a szerelem és a mi pontyunk között. A szimbólum – mint egy meghatározott információ hordozására létrehozott “tégely” fontos volt minden hagyományban, segítségével könnyebben és egyértelműbben kommunikálhattak a hozzáértők, s legfőképpen titkosan – csak a beavatottak számára érthető módon.

Szerető 8.: Agancsos isten és Epona a fehér kanca
Folytatjuk még a szerető minőségéhez kapcsolódó képekkel, melyhez most a kőkorban már ismert Agancsos isten és Epona kapcsolódik. A fehér kanca különösen fontos a számunkra, hiszen mi magyarok a fehér ló fiai és lányai vagyunk.

Szerető 9.: Mária Magdaléna
Az elmúlt három évezredben a nőiség szakrális, azaz valódi, belső, teljes tudása és megélése folyamatosan elnyomásra került.
Azóta más időket élünk, s a nőiség önmagára találásának napjait éljük világszerte.
Erről és a nőiség eltagadott, elfojtott részéről olvashatsz a mai anyagban, s hozzá a Magdaléna hagyomány kutatása kapcsán megélt Dél-Franciaországi élményeimet is meghallgathatod.

Szerető 10.: Pünkösd – az aranyasszony szemével
Pünkösdre készülve, nekünk, nőknek különösen fontos feladatunk van. Emlékeznünk kell az egységre, s vissza kell tudnunk vezetni oda magunkat, majd a férfit mellettünk, s végül a környezetünket. Valódi szer-elemre van szükségünk mindehhez… s ez az aranyasszony alapvető és elsőrendű teendője a mai világban: újra megtanulni és megtanítani szeretni.

Szerető 11.: A mesék Tündér Ilonája Te magad vagy!
A szerelem beavatási folyamat, az aranyalmát, a szerelem gyümölcsét csak akkor ízlelhetjük meg, ha készek vagyunk bejárni érte lelkünk sötét bugyrait. Gondoljuk csak át mi történik, amikor megjelenik az életünkben a szerelem. A szerelemmel megjelenik egy erő, amely mindent félresöpör az útból, nem lehet neki ellenállni, olyan, mint a forgószél, amely magával ragad, repülünk és szállunk egyre magasabbra, elfeledkezünk mindenről, ami addig fontos volt és beleolvadunk ebbe a mindent betöltő, mindennek új értelmet adó érzésbe.
S aztán jön a forgószél s indulnak a próbák… Neked, Neki, egymásért az egymás felé vezető úton. 

Szerető 12.: Szerető Üzenete
Júniussal a NAP Isten havával, tovább lépünk a szer-eleméről és a szerető minőségből a tűz elemébe. Nem búcsúzunk tehát ettől az énünktől – örülünk, hogy végre megtaláltunk, önmagunkban, a társunkban és a világban is.

Szerető nap – hanganyagai
Csokorba szedve küldöm a Szerető minőségét idéző, a kapcsolódást vele elmélyítő nap hangfelvételeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük