AranyAsszony Évkör – Május

AranyAsszony Május
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje egy hónap. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz egy hónapig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Íme itt találod a tanfolyami anyagokat:

Szerető 1.: SzerElem, szerető
Májussal megérkeztünk a Szerető Minőségébe, megismerkedünk újra a szerető aspektusunkkal, s beavatódunk újra és újra a szer-elemébe. A szerElem a az a transzformációs erő, ami lehetővé teszi az új élet foganását, az új életünk kibontakozását, az új szerepeink felvételét. A szerelem és a szerető minősége MEGELŐZI és előkészíti az anyaságba avatódásunkat nem csak biológiailag, hanem szakrális és energetikai értelemben is. Ehhez pedig szükség van a “másik felünkre” a férfi erőre, s a vele megélhető beavatásra.

Szerető 2.: SzerElem
A május 1-jei SzerElem előadás és szer hangfelvételei a szerelem folyamatáról, megéléséről, valamint a Szer-elemével való életről.

Szerető 3.: A Szerelem Úrnőjének talizmánjai
A Szerelem Úrnőjének talizmánjaival folytatjuk a minőséggel való ismerkedést.  Érdemes lehet elkészítened a szerető énedhez szóló oltáradat, a vörös szín és a talizmánok – a rózsakoszorú, jogar és a májusfa – segítségével.

Szerető 4.: Babba Mária
Babba Mária végigkísérte az emberek életét a bölcsőtől a sírig, a gyermekek számára Ő volt az egyetlen Isten, a felnőtteknek pedig egyenlő volt Istennel. Ki Ő? Mit jelképez számunkra és ezáltal mit hívhatunk be az életünkbe? Röviden a legteljesebb létezés szépségét, a teljességet és a szerelmetes gyönyörűséges életet.

Szerető 5.: A Menyasszonyból Földi asszony lesz
A Menyasszony idejében járunk egy ideje és az első spirálban járva ismerkedsz a női teljesség évkörével, annak beavatási útjával és az egyes jelentésekkel. A Menyasszonyban járunk, s ennek megértése fontos lépcsőfoka a női teljesség útjának.

Szerető 6.: A Szerető Erőállatai
A szerelemhez és a szerető minőségünkhöz kapcsolódó erőállatokkal folytatjuk. A Szerető erőállatai: fehér kanca, galamb, holló, kutya.

Szerető 7.: A hal, a nő és az eggyé tevő szerelem
Különleges kapcsolatra hívom fel figyelmed a hal, a nő, a szerelem és a mi pontyunk között. A szimbólum – mint egy meghatározott információ hordozására létrehozott “tégely” fontos volt minden hagyományban, segítségével könnyebben és egyértelműbben kommunikálhattak a hozzáértők, s legfőképpen titkosan – csak a beavatottak számára érthető módon.

Szerető 8.: Agancsos isten és Epona a fehér kanca
Folytatjuk még a szerető minőségéhez kapcsolódó képekkel, melyhez most a kőkorban már ismert Agancsos isten és Epona kapcsolódik. A fehér kanca különösen fontos a számunkra, hiszen mi magyarok a fehér ló fiai és lányai vagyunk.

Szerető 9.: Mária Magdaléna
Az elmúlt három évezredben a nőiség szakrális, azaz valódi, belső, teljes tudása és megélése folyamatosan elnyomásra került.
Azóta más időket élünk, s a nőiség önmagára találásának napjait éljük világszerte.
Erről és a nőiség eltagadott, elfojtott részéről olvashatsz a mai anyagban, s hozzá a Magdaléna hagyomány kutatása kapcsán megélt Dél-Franciaországi élményeimet is meghallgathatod.

Szerető 10.: Pünkösd – az aranyasszony szemével
Pünkösdre készülve, nekünk, nőknek különösen fontos feladatunk van. Emlékeznünk kell az egységre, s vissza kell tudnunk vezetni oda magunkat, majd a férfit mellettünk, s végül a környezetünket. Valódi szer-elemre van szükségünk mindehhez… s ez az aranyasszony alapvető és elsőrendű teendője a mai világban: újra megtanulni és megtanítani szeretni.

Szerető 11.: A mesék Tündér Ilonája Te magad vagy!
A szerelem beavatási folyamat, az aranyalmát, a szerelem gyümölcsét csak akkor ízlelhetjük meg, ha készek vagyunk bejárni érte lelkünk sötét bugyrait. Gondoljuk csak át mi történik, amikor megjelenik az életünkben a szerelem. A szerelemmel megjelenik egy erő, amely mindent félresöpör az útból, nem lehet neki ellenállni, olyan, mint a forgószél, amely magával ragad, repülünk és szállunk egyre magasabbra, elfeledkezünk mindenről, ami addig fontos volt és beleolvadunk ebbe a mindent betöltő, mindennek új értelmet adó érzésbe.
S aztán jön a forgószél s indulnak a próbák… Neked, Neki, egymásért az egymás felé vezető úton. 

Szerető 12.: Szerető Üzenete
Júniussal a NAP Isten havával, tovább lépünk a szer-eleméről és a szerető minőségből a tűz elemébe. Nem búcsúzunk tehát ettől az énünktől – örülünk, hogy végre megtaláltunk, önmagunkban, a társunkban és a világban is.

Szerető nap – hanganyagai
Csokorba szedve küldöm a Szerető minőségét idéző, a kapcsolódást vele elmélyítő nap hangfelvételeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük