Csakrák Fénye: Öröm-Test Építő Online Tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Szeretettel köszöntelek a Csakrák Fénye – ÖrömTest Építő Tanfolyam kezdetén. Megrendeléstől számítva 14 héten keresztül három naponta érkeznek számodra az egyes leckék, tele hasznos olvasnivalóval, hallgatnivalóval, gyakorlatokkal és feladatokkal.

A tanfolyamok megkezdésekor szokásosan bevezető, orientációs leckével kezdünk, hogy értsd és tudd mi vár rád a tanfolyam során.

A tanfolyamhoz során szó lesz természetesen az alapokról is, hogy mi az energiarendszer, hogyan működik, miért fontosak a csakrák és mi mindenre láthatunk rá a segítségükkel. Szó lesz még a csakrák és az energiarendszer tisztításáról és energetizálásáról, melyhez otthon végezhető gyakorlatsort is tanítok a program második felében. Mindezeket a fájdalomest és örömtest megértését szolgáló módon tárom majd elétek.

A továbbiakban érkeznek a csakrablokkokat oldó előadás és meditációs anyagok.

Jó tanfolyamot és örömteli életet kívánok Neked!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

www.noionmegvalositas.hu

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 16 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz 16 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Íme itt találod a tanfolyami anyagokat:

Tanfolyam tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük