Csikung Tanfolyam Bevezető

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Mielőtt elkezdesz bármilyen csikung folyamatot nálam, kérlek kezdd ezzel a bevezetővel! Hasznos és fontos információkat nyújt számodra a tanuláshoz, a gyakorláshoz, a haladáshoz. A mire figyelj gyakorlás közben részt kifejezetten figyelmesen tanulmányozd át!

13 válasz

 1. Köszönöm szépen a tanácsokat, érdeklődéssel várom a gyskorlatokat.

 2. SZÉP NAPOT, KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÁTFOGÓAN ,MEGÉRTVE A CSIKUNG FOLYAMATOS GYAKORLÁSÁT A MINDENNAPOKBAN ALKALMAZVA,CSODÁLATOS DOLGOKRA KÉSZ A TEST. VÁROM SZERETETTEL A GYAKORLATOKAT.

 3. Köszönöm ☺️
  Nekem nem telik el úgy a napom hogy reggel – este ,de legalább napi 1x ne NEFeznék.
  Nagyon hálás vagyok 💓hogy megismerhettem a gyakorlatokat és örülök ha bővíthetem a tudásomat.

 4. Köszönöm, nagyon hasznos volt. Már ezekből is sokat tanultam🙂

 5. Köszönöm szépen, tényleg nagyon hasznos! Sok, bennem is megfogalmazódott kérdésre kaptam választ. Kíváncsian várom a folytatást. ☺️

 6. Hogyan tudok tovább lépni a tanfolyam tartalmában ?
  Gyakorlatokat hol talàlom?

  1. Kedves Lívia,
   Ez itt egy általános bevezető volt, amit mindenki megkap, aki csikungot tanul. A csikung tanfolyamokat az online tanfolyamok fül alatt találod. Ahogy belépsz az oktatási portálon belül a saját tudástárba a vízszintes menüpontok között kell kiválasztani.

 7. Sajnos a Bevezető Tudnivalók videót nem tudtam megnyitni!? Gondoltam a szokásos módon a kis indító jellel elindul a felvétel, de tévedtem!?😪

  1. Kedves Hajnalka, itt nincs videós anyag, csak írásbeli. Az egyes leckékbe kell belemenj és egyesével végigolvasni a tartalmaikat.

 8. Köszönöm ez a bevezető nagyon jól összefoglalja az induláshoz az innen-onnan hallott ismeretmorzsákat, jól összerakja és kezdő löketet ad, és egyben bíztat az út elkzdéséhez és rajtamaradáshoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük