ÉletIránytű Online Tanfolyam – Nyilas hava

Nyilas
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
20 000,00 Ft
Kezdj hozzá

Szeretettel köszöntelek az ÉletIránytű Online tanfolyamon! Immár november 21-től a Nyilas jegyének idejébe érkezünk. Lépj beljebb és ismerd meg mit jelent a Nyilas minősége, miképpen érvényesül hatása a horoszkópban és az évünk során, amikor beköszönt a Nyilas hava. A hónap során érkeznek a videók, önelemző és self-coaching Szinkronos kérdések, ön -és sorsismereti térbe hívó önfeltáró feladatok, inspiráló képek és történetek.

Csodajó hónapot nekünk!

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje egy hónap. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz egy hónapig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Egy válasz

  1. Nagyon szeretem ezt az időszakot. Az adventi készülődés mindig varázslatos energiakat hoz.
    Egy pár napja úgy érzem, hogy ez az újjászületés kezdete.
    Mostanában minden reggel a Nappal együtt ébredek és jóga, NEF közben érzem, látom a hegy mögött felbukkanó nap erejében az erőt és a fényt/ami segítség most is/.
    Oszteopátia képzésen egyre inkább azt érzem, hogy engem nem fáraszt, hanem nagyon átmozgat/szellemileg és fizikálisan és hihetetlen energiákat hoz/ és örülök, hogy bár egy kicsit nehezen, de belefogtam a folytatásba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük