Itt kezdd a Tanulást!

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Ezen az oldalon találod az Online Tanfolyamok során szükséges tudnivalókat. Ez az oldal egyfajta segéd és – gyűjtő oldal tehát, ahonnan az alábbi információkat kattintással éred el:

Gyakran Ismételt Kérdések:

Azok a kérdések, amelyek legtöbbször technikai jellegűek és, amelyeket a leggyakrabban tettek fel eddigi tanulóink. Ha problémád-nehézséged-általánosabb jellegű kérdésed van, akkor ezen az oldalon érdemes először megnézned, mert nagy valószínűséggel itt a választ is megtalálod.

Gyakori kérdések és válaszok>>>

“HázSzabály”:

Az oldalt díjfizetés ellenében látogathatja mindenki, ezért kérünk arra, hogy fokozottan figyelj arra, hogy másnak ne adj hozzáférést semmilyen módon. Ide tartoznak a zárt internetes közösségekre vonatkozó személyes adatok védelmére  és a tananyag szerző jogainak védelmére vonatkozó tudnivalók. A szabályok megsértése már az első alkalommal azonnali hatállyal kizárást von maga után az oldalról és a programból. A tanfolyamok anyagának nem saját önfejlődés célra használt formái, különösen az anyagi bevételt hozó felhasználása nem engedélyezett, polgári peres eljárást von maga után és az így felhasznált adatok, információk után a jogsértő jogdíj megfizetésére kötelezhető. Nem beszélve a szellemi-spirituális erkölcsiségről és a visszaáramoltatás törvényéről, mely szerint akitől amit kapok azt megtisztelem és ellentételezem a kölcsönös kiegyenlítettség elve alapján.

A Zárt oldal felhasználói szabályzata>>>

Használjátok bátran a közösség adta lehetőségeket, ismerkedjetek, kérdezzetek egymástó és tőlünk is!

Pozsgai Nikoletta

A Női Önmegvalósítás Tanfolyamok vezetője és jogtulajdonosa

54 válasz

  1. Elolvastam, megértettem, elfogadom és köszönöm szépen én is!!! Országh- Nagy Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük