Mária Magdolna Misztérium Online Tanfolyam

Mária Magdolna
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Elgondolkodtál már azon, hogy találkozhatott Mária Magdolna és Jézus? Mit olvastál erről a Bibliában, vagy mit tanítottak neked erről?

Hogy érezted magad azon történet kapcsán, hogy Jézus Mária Magdolnából 7 démont űzött ki, ezzel megtisztítva a bűnös asszonyt? Ma hogy érzel, amikor ezt így olvasod? Mitől is volt bűnös? Szajhának nevezték, olyan nőnek, aki férfiakkal hál, nem tartozik senkihez (mármint férjhez).

Más források szerint férjezett és ezáltal házasságtörő volt. A nyomtatásban is elérhető gnosztikus forrásokon kívül átalában így közvetítik, avagy mutatják be az Ő személyét és ezzel az első találkozását Jézussal a megkövezés jelenetben. Ahol Jézus megmenti az őt éppen megkövezni készülő férfiakkal szemben, amikor elhangzik az a bizonyos “az vesse reá az első követ, aki maga nem vétkezett”….

…ezek a bevezető sorai a Mária Magdolna Misztérium online tanfolyam 17. leckéjének. Innen indulunk útnak egy teljesen más történet felé. …és igen, már 17 lecke az összesen 44-ből.

Túl a beavatás utazásain és evein, túl a felkeszülésen… és megérkezve a Jézus mellett, vele együtt vitt szolgálat éveibe.

Bár a kutatásaim hátterezik a tanfolyamot, a belső út és a saját belső kapcsolódást útján haladnak a résztvevők…ehhez belső érzékelés és tudatos kapcsolódás gyakorlatokkal.

Gyönyörű, transzformatív, blokkoldó, gyógyító, felemelő… ezen szavakat használják rá a résztvevők visszajelzéseikben. Egyetértek.

Áldás a Belső Útra és az élő kapcsolatra Magdolnával.

Tanfolyam tartalom

4 válasz

 1. Kedves Nikol!
  Csodás volt a meditáció!
  Hálával és köszönettel.

 2. Kedves Nikol!
  Csodás volt a meditáció, a feszített napok után újra mélyen meg tudtam élni az egységet,ahogyan beléptem a Kapun.
  Hálával és köszönettel.

 3. Kedves Nikol! Csodás volt a meditáció, a feszített napok után újra mélyen meg tudtam élni az egységet,ahogyan beléptem a Kapun. Hálával és köszönettel.

 4. Kedves Nikol! Köszönöm csodàlatos ez a program.Hàlàsan köszönöm ölelès
  Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük