NEF 4. Női Teljesség Út Anyagok 2024.06.

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

A 2024. 06.03-06. közötti NEF 4 tanfolyam anyagai és kiegészítő segítségeit találod itt. Mielőtt belekezdesz kérlek olvasd át NEF iránti tisztelettel a miheztartás végett.

Meddig érhetők el ezek az anyagok? 2 évig, rendeltetés szerű használat mellett.

Hogyan használhatók az itt megtalálható tanfolyami és kiegészítő anyagok? Rendeltetésük szerint ismétlésre, elmélyülésre, saját magad fejlesztésére, ide erre a fiókodon keresztül elérhető felületre látogatva, innen lejátszva. Az itt saját önfejlesztő használatra átadott anyagok NEM tölthetők le és nem adhatók sem részben, sem egészben közre sem online sem offline módon. Szellemi jogi értelemben a NEF rendszere és minden anyaga védett. Ezeket fontos tiszteletben tartanod. Bármilyen hivatkozás forrásmegjelöléssel tehető, minimumelvárása: A NEF tanításai szerint…. ; Az Arany Elixír csikungban… Amennyiben több mondatot idéznél konkrétan vagy tartalmában, azt írásban tudod engedélyeztetni előtte. Kiemelten fontos, hogy a több évezredes immár összegyűjtött tudáskincs egyben és tisztán maradjon meg.

Ha úgy érzed szeretnéd oktatni a NEFet, az átadottak bármelyik részét, akkor azokra van mód, írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre.

A kiegészítő, segítő anyagokat itt találod:

  • Az egyes leckéket az itt látható sorrendben tudod megnyitni, az előzőt mindig állítsd “megtanultam”-ra, így tovább fog engedni a következőre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük