Női Teremtő Erő Előadás és Meditáció

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
5 715,00 Ft
Kezdj hozzá

Szeretettel küldöm az immár elérhető és nézhető, A Nőiség Ébredése címmel a 24. Kombucha napon, Budapesten tartott előadásom felvételét a Nőiség igazi szerepéről. Az előadáson az egyik feladatom – a téma ismertetése mellett, hogy a hallgatóság feloldódjon és belső megélés szülessen bennük. Azaz valóban jelen legyenek a testükben. Ez a nőiség egyik legfontosabb feladata: visszakapcsolni a szeretetbe.
Az előadás eszenciája:

Amikor a nő felfedezi igazi „fénylő” önmagát és helyét e világban, akkor ébred fel a mellette élő férfi legteljesebb önmagára. Nő és férfi egy új egyensúlyban, párkapcsolati harmóniában élve táplálhatják szeretettel és bölcsességgel gyermeküket. Így újra erőssé válnak a párkapcsolatok, velük a családok. Az egészséges és stabil család alkotja az új generációk és vele az ország, s világ jövőjét. A nő ott van mindenhol – a kapcsolatban, a gyermek fogantatásánál és szülésnél, s legfőképpen a gyermek nevelésénél – ezért belőle indul az új harmónia.

A Női Teremtő Erőd  Alapjai
A nőiségedben rejlő erőd kiapadhatatlan erőforrásod.Vannak belső és külső forrásaid, melyek együttes ismerete és használata adja a teremtő erőd alapját és elvisz női teljességed megélésének lehetőségébe.
A belső erőforrásaid a tested női energiaközpontjai és azok tisztításával, tudatos energia-futtatásával válnak elérhetővé számodra. Tisztítás és ébresztés nélkül általában mások használják az energiádat és nem jutsz előre az életedben; az energiaműködésnek megfelelően “szennyeződés begyűjtő hulladéklerakóvá válik a méhed. Ez először energiazavarokat, majd érzelmi-lelki gondokat, végül pedig pszichoszomatikus betegségeket okoznak a méh-petefészkek-mell tájain. Mindezek miatt komolyan kell vennünk a velük való tudatos foglalkozást.
A méh-szennyeződések származhatnak a környezetedből, s legfőképpen a párkapcsolatokból; illetve a generációs családi mintákból, öröklött és szerzett negatív nőiségbeni és asszonysorsi megélésekből. Ezeket tisztíthatjuk energetikailag (Női Energia Fitnesszel), kineziológia oldásokkal, SzInT Női Vérvonalak családállítással. SzInT Női Vérvonalak családállítással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük