Önszabotázs helyett Önmegvalósítás Online Tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Milyen témákon haladunk végig a tanfolyam során?

A tanfolyam egyes anyagai egymásra épülően vezetnek végig egy folyamaton, melynek célja, hogy felismerd, megértsd és önszabotázs mintáidat és elindulhass saját valódi potenciáljaid kibontakoztatása felé. 

1.A felismerések szintje:   —> hogyan működteted az önszabotázst?

2.A visszahúzó erőid megértése:   —> a 10 alap sikert blokkoló félelem felismerése, vizsgálata az életedben

3.A váltás előkészítése   —> Negatívból Pozitív Énkép – hogyan építsd át?

4.A változás megengedése    —> a legnehezebb váltás avagy, hogyan engedheted meg a jót?

INNENTŐL ÉRDEMES FELÉPÍTENED A FOLYTATÁST A TANFOLYAM UTÁN:

5.Személyes boldogság és jóllét program   —> ÉletÚjraTervezés 8 életterületen: Munka, Kapcsolatok, Család, Egészség, Kreativitás/Önkifejezés, Pénz/Bőség, Egészség, Rekreáció

6.A változtatás folyamata   —> Akcióterv lépésről-lépésre mit hogyan, milyen sorrendben változtass, hogy sikerüljön

7.Személyes potenciálok felszabadítása   —> ÉletÚjraSzervezés: erőforrásaid és személyes hatékonyság, pénz, idő, energia és önmenedzsment

8.Az új minta   —> a siker-jóllét-boldogság kondicionálása, saját önmegvalósítás utad.

Tájékoztatásul:


Bár a tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadtad az ÁSZF-et is, nem vagyok benne biztos, hogy olvastad, illetve át is rágtad  magad minden során. A lényegét tekintve a tanfolyamon átadott anyagok kapcsán saját, magánjellegű használatodra kaptál a tanfolyam megvásárlásával felhasználási engedélyt. Azokat másnak nem adhatod át, juttathatod el. Amennyiben ez kiderül a jogosultságod megszűnése mellé kiszámlázásra kerül a tanfolyam azok után, akikhez elkerült azóta az anyag. A továbbadások mentén ez sokszorosa lehet az általad fizetett díjnak és biztos vagyok benne, hogy nem finanszíroznád szívesen az átadás lánc során felgöngyölített társaidat. Kérlek figyelj erre és tiszteld  meg saját magadat, azzal, hogy értékeled a rá szánt anyagiakat és a hozzád eljutott anyagokat, valamint engem mint tanítót, az anyagok összeállítása és évek klienstapasztalatainak hátterét mindezekkel. A társaidnak is jót fog tenni, ha tesznek energiát abba, hogy fejlődjenek. Ha nem engedhetik meg maguknak, segíts azzal, hogy céllá tehessék, hogy mesélsz neki te mennyi mindent értesz meg, miben tudsz fejlődni. A személyes példád erőt ad majd nekik, hogy higgyenek abban, hogy tegyenek magukért.

Amennyiben jó szándékkal szeretnéd tovább adni a tanfolyamon átadott tudásokat, gyakorlatokat arra van mód a Szinkron képzési rendszeren belül. Ez esetben teljes felkészítést kapsz arról is, ami a mögöttes pszichés folyamatok, a gyakorlatok hatása és további személyes blokkoldó módszerek alkalmazása terén.  Jogtulajdonosi felhatalmazás nélkül tehát segítői viszonyban sem megengedett az anyagok használata. Írj mailt és megbeszéljük a részleteket.

Válasszuk és teremtsük a tiszta, egyenes viszonyokat. Önmagunkért, egymásért és a közös jövőnkért.

Jó belső munkát és legfőképpen Önszabotázs helyett sikeres önmegvalósítást!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

Szinkron Mester Coach, tréner

7 önfejlesztő könyv írója

Tanfolyam tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük