Párkapcsolati Online Tanfolyam

Párkapcsolati Online Tanfolyam
Jelenlegi állapot
Pre-order
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Köszöntelek a Párkapcsolati Online Tanfolyamon!

A leckék nevében szerepel a Lilith-Éva-Ádám névhármas belső használatra, hiszen nagyon fontos szempontja lesz az eredeti törésminta a párkapcsolati blokkok felismerésében és gyógyításában. 

A tanfolyam ideje során előadás és meditáció felvételeket, írott anyagokat és belső feldolgozást segítő gyakorlatokat találsz majd e zárt felületen.

SAJÁT TÖRTÉNETMEGOSZTÁSOK

Az Élet Írta Történetek…Szerelmi Sokszög Tanítások

Ha ilyen történetben vagytok és megéltétek, túléltétek, tehát már lezajlott, s hozott felismert tanításokat, s van kedvetek megírni, mások számára – ha kell névtelenül – de átadni utatok tanítását, akkor várom szeretettel az írásokat. Nem kötném meg műfajilag, s nem kell novellának nevezzük, a lényege az a szándék, hogy megosztod azt, ami veled történt, hogy neked könnyebb legyen, s másoknak segítsen. Segíthessen érezni, hogy van ilyen, hogy milyen tanításokat hoz, s hogy hányféleképpen lehet megélni-túlélni-feldolgozni a szerelemi sokszöget.

A noionmegvalositas@gmail.com címemre várom az írásokat!

Az biztos, hogy szeretném valamilyen formában majd díjazni a legjobb írásokat – közönségszavazattal eldöntve majd a nyertest 🙂

 Szeretettel- élet szerelemmel:

 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

 személyiség integrációs tréner

 női önmegvalósítás specialista

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 8 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz 8 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Íme itt találod a tanfolyami anyagokat/tartalmakat:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük