Szept. 29: Angyalok és Sárkányok Mihály napján

Angyalok
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
15 000,00 Ft
Kezdj hozzá

Túl az őszi napéjegyenlőségen eljön szeptember 29-én Szent Mihály napja. Mihály Arkangyal ünnepnapja, melyet most kifejezetten egy olyan programmal szeretnék megünnepelni, ami egy ősrégi sebet gyógyít bennünk. Helyre kell tenni az Angyalok és a Sárkányok történetét, külön-külön és együtt is.

Idén a Glastonbury Istennő Konferenciára a Sárkányok történetéből és mitológiájából kértek fel egy kutatásösszegző előadásra, ami július 29-én meg is tartottam angol nyelven. Akkor ígértem nektek, hogy ezt a kutató munka összegzést magyar nyelven is közre fogom adni. Kerestem ennek helyét és legmegfelelőbb idejét. Szeptember 29-ére esett a választásom, kifejezetten Mihály napja miatt. Nem, nem akartam megvárni Sárkányölő Szent György napját jövő áprilisban, de szó lesz róla is az előadásban.

Mihály Arkangyal

Olyan időpillanatot választottam, ami önmagában is üzenet és erőpont az év körén. Megtaláltam. Ezzel viszont fel is sejlett az Angyalok és a Sárkányok története, mitológiája és Szent Mihály története is. Tehát kiegészítem mindezekkel a Sárkányos előadást. Ezzel visszanyúlok saját élettörténetemben is, hiszen annak idején, még 2005-ben, az általam alapított Fény-Forrás központban Angyalmeditációkat, Angyaltanfolyokat tartottam, az Angyalok életünkben betöltött szerepével, üzeneteikkel és az Angyal múlttal-sorstörténettel foglalkoztunk. Áttekintést hozok mindebből, most ebben a különleges nézőpontban.

Az Angyalok és Sárkányok története kapcsán a mitológián túl, szót kell ejteni az I és II Galaktikus háborúról is, kifejezetten előkészítendő a blokkoldái folyamatot és a lélekazonos erőbe állás meditációját. Ezek aktuális apropóiról, miért pont itt és most van erre óriási szükségünk témákban is lesz szó az előadásban szintén.

Angyalok és Sárkányok Mihály Napján esti prgogram tartalma tehát:

 1. előadás
  1. Sárkányok Mitológiája: sárkányok az ősi civilizációkban
  2. Sárkányok története és megítélése, hogyan lettek gonosz lényekké?
  3. Angyalok Mitólógiája
  4. Angyaltörténet és az angyalokkal kapcsolatos hiteink
  5. Angyalok és Sárkányok közös történetének tanításai
  6. Mihály Arkangyal és Szent Mihály tanításai a mának
  7. Félem helyett mit jelent az erő uralása, avagy sárkánylovaglás sárkányöldöklés helyett
 2. blokkoldó gyakorlat a Sárkányokkal és Angyalokkal kapcsolatos sebeink gyógyítására
 3. felépítő, saját lélekazonos erőbe állító meditáció Mihály Arkangyal védelmében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük