SzerElem a LétElemem! + Ajándék hangfelvétel!

SzerElem
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19 050,00 Ft
Kezdj hozzá

A szerelem ajándék az élettől

Ha szerelemere gondolok én nem elsősorban a rózsaszín ködös szerelemre gondolok, sokkal inkább egy létezési formára. Egy teljesség látásra, az élet szeretetére, az élet élvezetére…ezért szoktam azt mondani, hogy “szerelem hívő vagyok”, szerelmes az élet lüktetésébe.

A szerelem több a hormonok tűzijátékánál. A szerelem az életet létrehozó ötödik elem. E nélkül nincs élet metafizikai értelemben.

“Ami fent az Isten, az lent a SzerElem” Müller Péter

A szerelem nagyon különleges – ajándék és beavatás. Gyönyörűség rejlik benne, mert két ember egymásra hangolódik, álarcoktól mentesen, meri önmagát adni, átadni, oda adni a varázslatnak, a repülésnek, melyben minden kötelék, vallási-faji-anyagi szintű szétválasztottság feloldódik.

SZERELEMBE ESÉS helyett létezik SZERELEMBE EMELKEDÉS. De ez már nem egy öntudatlan, örvénybe bódulás…hanem egy tudatos létezési forma, világ és VALÓSÁG-LÁTÁS, mely valódi teremtő erővel bír!

“A szerelem nagy pillanataiban, amikor a külső és a belső világ között a fal leomlik, és nem tudod többé, hol a kint és hol a bent, a test lélekké válik és a lélek testté.” ~ Hamvas Béla (A babérligetkönyv)


AJÁNDÉK SzerElem MEDITÁCIÓ, egy szer-Elem szertartás lelkesítő, szerelem életérzésébe emelő része:

♥ Engedd a Szerelmet Újra Éledni Benned! ♥
AJÁNDÉK  hangfelvétel, Emelkedj a SzerElembe >>>

Ha nem indul el a böngésződben rögtön,  másold be a csillag utáni részt:

*http://media.innoglow.com/10millioszoros/EngeddASzerelemetElni.mp3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük