SzívÚjraÉlesztő Online Tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

SzívÚjraÉlesztés témája kapcsán egy különleges és hathatós megközelítést dolgoztam ki a szív sebeinek gyógyítására, mely a szív és a szív csakra gyógyítása mellett egyben gyógyítja a 7 legfontosabb szeretet-mintázatunk sérüléseit és lehetővé teszi a 7 szeretetnyelv alkalmazását önmagunk és másokkal való kapcsolódásaink átfényesítésére. Egy olyan újszerű módon tekintünk rá a szív-csakra gyógyítására, ami a kliensekkel való egyéni öngyógyítási folyamatok, személyiségfeljesztő folyamatok útján kristályosodott ki. A szemlélet az életút eddigi szakaszainak és eljövendőknek egyes megélései nyomán kialakult szeretet hiányok, szeretet blokkokat veszi sorra. A szív-csakrát önmagában is gyógyítja, de az abba belevetült “másodlagos”, “következményes” blokkokat is végig veszi a szeretet minták alapján.

Mi vár rád a 6 hét alatt?

Egy kifejezetten intenzív belső munka ÖNMAGADÉRT! S ezen belül is a SZÍVedért, azaz a LÉNYE(GE)Dért. Az alapvető szív-csakra újraélesztő akcióterv és alapgyakorlatok megismerése után belekezdünk a szív-csakra működését meghatározó 7 alapvető szeretet minta megismerésével, blokkjainak feltárásával és oldásával. Mindegyikre egy-egy meditációs segítséged lesz majd az oldás folyamatát is segítendő. A szíved szeretni tudó képessége és nyitva maradni tudó képessége érdekében pedig további anyagok érkeznek majd a szív-kapujának lényegéről, a szakrális szív útjáról és a szív tudatosságról mint szemléletről. Mindezeket finoman és lágyan, de mégoly erőteljesen egészítik ki a csatornázott üzenetek Magdaléna, Mária és Jézus szellemi lényeitől.

Vázlatpontokban a  SzívÚjraÉlesztő tanfolyam tartalmából:

 • szív-csakra információk és a szív-csakrád állapotának feltárása
 • a 7 szeretet mintánk blokkjainak feltárását segítő gyakorlatokat, hangfelvételeket
 • a 7 szeretet mintát helyreállító megerősítéseket és meditációkat
 • a szakrális szívvel való teremtés útjára segítő gyakorlatokat
 • a szívkapu és a szív-tér megnyitásának, nyitva tartását segítő gyakorlatokat, hanganyagokat
 • a SzívÚjraÉlesztő gyógyító nap hanganyagait
 • a lélekösszekapcsoló meditációs gyógyító hanganyagokat (Egybeszerető Esten felvettek)
 • Magdaléna, Máriától és Jézus szív-gyógyító üzeneteit (a szerek során a felvételeken elhangzó módon elsősorban)

VÁLASSZ FÓKUSZT!

Bármilyen tevékenységbe kezdünk, ha jól megfogalmazott célja van és azt fókuszáltan végezzük, sokkal nagyobb eredményre számíthatunk a végén. Ezért arra invitállak, hogy válassz fókuszt magadnak…azaz miért is dolgozol most? mit is szeretnél elérni, miben szeretnél változni és másként jelen lenni az életedben?

A felsoroltak közül, mely témák igazak Rád?

 •  az életedben sok fájdalmat, szenvedést éltél meg
 • nem kaptad meg a szeretetteljes odafigyelést a szüleidtől
 • bár a szüleid nagyon szerettek, Te mégis szeretethiányt éltél meg
 • szeretnél helyet adni önmagadban és az életedben a szeretetnek
 • szeretnéd, ha elfogadhatnád és szerethetnéd önmagad
 • vágyod, hogy mások is lássák a belső értékeidet és ezt értékeljék
 • kívánod, hogy a környezeted kifejezze irántad a szeretetét
 • a szeretnéd behívni a szerelmet az életedbe, a párkapcsolatodba, a házasságodba
 • szeretnéd felemelni már meglévő kapcsolataidat
 • szeretnél összekapcsolódni szíved bölcsességével és a lelked-eszenciájából meríteni
 • egyszerűen csak szeretnél töltekezni, hogy tudd továbbra is a szíved útját járni, a szeretetedet megosztani, másokat segíteni, gyógyítani

Ezek közül melyek lesznek a legfontosabb fókuszaid a tanfolyam során?

Ahogy kiválasztottad, hogy mi igaz rád, fogalmazd meg, hogy min szeretnél dolgozni. Mit szeretnél elérni? hiszen a fókuszt – amerre haladni kívánsz – így tudod megfogni. 

Kiegészítésül:

Bármely témát is választod magad számára legfontosabb fókuszokként, a tanfolyam elsősorban abban fog segíteni számodra, hogy szeretetet vihess oda, ahol az nem volt vagy jelenleg nincsen.

Ehhez szerepeljen mottóul itt ismét Mária Magdolna tanítása egy korábbi csatornázásomból:

“Kutasd fel a fájó területeket, és vigyél szeretetet oda, ahol nincs. Mert a szeretet az út és az egység választása. Mert a szeretet lágy, felveszi azt a formát, amit adnak neki. Nem válogat ember és ember között. Olyannyira lágy, hogy még a legkeményebb kőszívet is képes idővel megrepeszteni és körülölelni. Lágy és mégis erős, így  fel képes oldani a határokat, el tud csitítani vitákat és békét hoz a háborgó szíveknek. Vigyél szeretet oda, ahol nincs. Légy önmagad a szeretet, a szerető és a szeretett! A szíved bölcsessége képes kivezetni az illúziók közül.

***

Induljunk hát útnak, hogy a szíved újra éljen, s vele a vágyaid, az azokba vetett hited és a szeretni tudó képességed mellett a szeretetet elfogadni tudó képességed is!

Jó utat!

Szeretettel és fénnyel:

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód tanácsadó -és terapeuta
személyiség integrációs tréner
NEF Mester Oktató

www.noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu
www.aranyasszony.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük