Tudatos Pénzkezelés : Függetlenség Online Tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 3 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz 3 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Íme itt találod a tanfolyami anyagokat:

6. hét

1. anyag:

A függetlenség számomra azt is jelenti, hogy képes vagyok függetleníteni magam a korlátozó mintáimtól, a visszatartó szokásaimtól. Azaz képes vagyok az “itt és most-ban” valóban szabad választásokat hozni. Ilyen értelemben a függetlenség nagyon nagy szó, mert valódi szabadságot jelent. A magam részéről arra vágyom, hogy a pénzügyeim terén is effajta szabadságot élhessek meg.

Nálad mi a helyzet? Neked mit jelent a függetlenség? …és anyagi téren?

Miről lesz szó a mai leckében?

 1. Az anyagi függetlenség
 2. Az anyagi függetlenséghez vezető 6 lépés:
 3. A múlt szokásai helyett alakíts ki új szokásokat!
 4. A három meghatározó terület, ahol szokásváltásra van szükség
 5. Szokásokat megváltoztatni nehéz
 6. A titok egyszerű

Olvass tovább a leckében

2. anyag:

Az Függetlenség első leckéjében a szokásokról és azok megváltoztatásáról volt szó. Ehhez adok most egy olyan segítséget, amellyel megértheted a neurobiológiai háttér történéseket és ezáltal a változtatás lehetőségét, útját és módját. A szokások megváltoztatásának elsőrendű módszere az “agy újrakondicionálása”. (ezt a módszert a kineziológia, az NLP és az agykontroll is használja)

Erről lesz szó ebben a leckében:

 1. Az agyi újrakondicionálás lényege
 2. Hol alkalmazhatod ezt a módszert?
 3. Az agy újrakondicionálásának 7 lépése
 4. A technika lényege
 5. Kétely-oszlatóban… Meddig kell csinálni?
 6. Mikor és miért nem működik?

Olvass tovább a leckében

3. anyag:

Ma egy izgalmas hasonlaton keresztül dolgozunk, a pénzt a testünkben keringő vérrel hozzuk összefüggésbe. Tanulságos paradoxonok jönnek:)

Erről lesz szó a mai leckében:

 1. Pénz és a vér
 2. Ha nem megy – nem jöhet. Ha nem jön – nem mehet.A pénz csak akkor van, amikor nincsen?
 3. Nem engeded el?
 4. Pénzömlenyek és pénzaláfutások?Minél több pénzünk van, annál kevesebb?
 5. Testünk és a pénzügyeink “vérellátása”
 6. Olvass tovább a leckében ide kattintva:

4. anyag:

Egy dolog, hogy újabb bevételi forrásokat keresel/ teremtesz magadnak, ezért plusz munkát vállalsz, vállalkozást indítasz. Egy másik, hogy ebből a szándékodból és törekvésedből mi valósul meg. Elképzelhető ugyanis, és ez elég gyakori jelenség – hogy rengeteg energiát mozgósítasz azért, hogy több pénzed legyen. Ellenben egy idő után mindig ugyanabba a helyzetbe kerülsz vissza, mert vagy elapadnak a bevételi forrásaid vagy nem várt többlet kiadásaid keletkeznek. Egy a lényeg, úgy érezheted mintha az egész univerzum összeesküdött volna ellened és mindenki azon dolgozna, hogy neked ne lehessen több és jobb. Annak ellenére, hogy mekkora erőfeszítéseket teszel újra és újra.

Ez tipikusan az önszabotázs területe….nem az univerzum gátol, hanem Te saját magadat. Te akadályozod meg a bőség feléd áramlását.

Nálad ez, hogy működik?

Olvass tovább a pénzzel kapcsolatos önszabotázsról a leckében:

7. hét

5. anyag:

A bőségünk-gazdagságunk és az ennek alapját képező pénz-mennyiség, mellyel rendelkezünk megmutatja, hogy jelen pillanatban hányadán állunk a teremtéssel. Ha hiányt szenvedünk, a pénz áramlása kiegyensúlyozatlan, egyértelmű, hogy a pénz-előteremtési képességünk blokkolva van a félelmek által, méghozzá valószínűleg az első számú mumus által, a szegénységtől való félelem által.

Miről lesz szó a mai leckében?

 1. A szegénységtől való félelem: a legnagyobb bőség-blokk!
 2. A gazdagsághoz vezető út kiindulópontja
 3. A szegénységhez vezető út kiindulópontja
 4. A gazdagság legádázabb ellensége
 5. Hogyan hatnak a félelmek?
 6. A szegénységtől való félelem 6  legjellemzőbb tünete

Olvass tovább a leckében

6. anyag:

Azt már mondtam, hogy a pénzügyi helyzeted egyik legfontosabb meghatározója az, hogy milyen tudatossággal éled az életedet és legfőképpen, hogy milyen gondolatokkal, érzelmekkel viseltetsz a pénz felé. Természetesen a konkrét pénzkezelési alapismeretek is szükségesek a pénzügyeid kontrolljától, a bevételek-kiadások vezetésén keresztül, a pénzügyi tervezésig vagy éppen a befektetésekig. Mindezeket azonban megelőzi a gondolkodásmódod és lelki beállítottságod a pénzzel, gazdagsággal, bőséggel kapcsolatban.

Ezekről lesz szó a mai leckében:

 1. Mi az ami a legfontosabb különbség a szegénység és a gazdagságtudat között?
 2. Hiány vagy bőségszemléletben élsz?
 3. 17 gondolkodásbeli különbség a bőség és szegénységtudatosság között
 4. Hogyan lehet váltani a szegénységből gazdagságba?

Olvass tovább a leckében

7. anyag:

Pénzkezelés és bőségteremtés kapcsán először tudnod kell milyen gondolatok, képzetek vannak a fejedben a pénzről, a gazdagságról és a bőségről, ezért ebben a leckében a szemléleti hátteredet vizsgáljuk meg egy pénzügyi önismeretet vizsgáló rövid kérdőívvel.

Olvass tovább a leckében

8. hét

8. anyag:

A bőség szemléletéről, a bőség és a hiányszemlélet közötti különbségről szeretnék beszélni, illetve arról az útról, ahogy a hiányszemléletből el lehet jutni a bőségszemléletig. A hiányszemlélet valaminek a hiányáról, nemlétéről, szükségességéről szól. És minél többet beszélünk arról, hogy valamiből nincs elég, annál inkább éljük ezt a hiányt.

Az első és legfontosabb dolog, amit tenned kell, hogy a hiányra koncentrálás és az arról való beszéd helyett a bőségre koncentrálsz, a bőséget teremted, a bőséget erősíted. De mi a többi lépés? Mi minden segíthet még az úton?

A mai leckében megosztom veled a 10+1 legfontosabb lépést a bőséghez vezető úton. Olvass tovább a leckében

9. anyag:

A Tudatos Pénzkezelés Tanfolyam végéhez érve az utolsó, de komoly feladat vár ma rád. Szeretném, ha a tanfolyamon tanultakat egy nagy személyes, minden tekintetben rád szabott anyagi függetlenségi tervben összegeznéd.

Olvass tovább a leckében

A személyes anyagi függetlenség tervedet készítsd el még a héten. Másold be ehhez a leckéhez a hozzászólások közé, megnézem és ott véleményezem is:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük