Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam 1. Leány Minőség

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
25 000,00 Ft
Kezdj hozzá

Mennyi ideig tart az online tanfolyam?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 1 hónap, mely során elosztva 3 naponta kerülnek fel az új leckék ide a tudástárba. A tanfolyami idő után még 1 plusz hónapig elérhetőek az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Íme itt találod a tanfolyami anyagokat:

Témája a Vörös Sátor hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának első életszakaszi állomása, a Fogantatástól-Nővé érés szakasza. A női minőségek között ez a Leány időszaka. Az évköri változási rendben a tavasz tartozik hozzá mint évszak.

A tanfolyam során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, azaz a menstruációs ciklusunknak. A menstruációs ciklusunkban a menzesz utáni első 7 nap időszaka.

Az első hónap a leányból nővé érésünk gyógyítása e folyamatban…hogy ünnep legyen nőiséged, áldás menstruációd.

A fogantatástól indulunk, belső gyermek gyógyítással és generációs sebek tisztitásával érkezünk az első beavató kapuhoz.

👩‍🦰👩‍🦳👵Akárhány éves vagy, van mit gyógyítani ezen első szakaszon, s van mit tanulni azon hogyan fogadjuk leányainkat, keresztlányunkat, unokánkat első virágzásakor.

A tanfolyamot úgy alkottam meg, hogy abban kifejezetten sok a letölthető hanganyag az írásos gyakorlatok mellett. Követve ezzel a szakrális nőiség átadó hagyományát, mely szájról szájra történt. S bár nem leszek fizikailag veled – hacsak nem jössz a kapcsolódó havi estékre is, mégis úgy fogod érezni, hogy kézen foglak, bevezetlek a Vörös Sátorba és mesélek. Megidézve a Mesélő Beavató Asszonyokat, a Bölcs Anyákat és Nagy Anyákat.