Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyam 1. Leány Minőség

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
25 000,00 Ft
Kezdj hozzá

Témája a Vörös Sátor hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának első életszakaszi állomása, a Fogantatástól-Nővé érés szakasza. A női minőségek között ez a Leány időszaka. Az évköri változási rendben a tavasz tartozik hozzá mint évszak.

A tanfolyam során külön figyelmet szentelünk a Holdvérnek, azaz a menstruációs ciklusunknak. A menstruációs ciklusunkban a menzesz utáni első 7 nap időszaka.

Az első hónap a leányból nővé érésünk gyógyítása e folyamatban…hogy ünnep legyen nőiséged, áldás menstruációd.

A fogantatástól indulunk, belső gyermek gyógyítással és generációs sebek tisztitásával érkezünk az első beavató kapuhoz.

👩‍🦰👩‍🦳👵Akárhány éves vagy, van mit gyógyítani ezen első szakaszon, s van mit tanulni azon hogyan fogadjuk leányainkat, keresztlányunkat, unokánkat első virágzásakor.

A tanfolyamot úgy alkottam meg, hogy abban kifejezetten sok a letölthető hanganyag az írásos gyakorlatok mellett. Követve ezzel a szakrális nőiség átadó hagyományát, mely szájról szájra történt. S bár nem leszek fizikailag veled – hacsak nem jössz a kapcsolódó havi estékre is, mégis úgy fogod érezni, hogy kézen foglak, bevezetlek a Vörös Sátorba és mesélek. Megidézve a Mesélő Beavató Asszonyokat, a Bölcs Anyákat és Nagy Anyákat.