Ősbizalom sérülések oldása Felvételei

A teremtési folyamatunk sikeréhez tartozó blokkokon haladunk végig. Ez az est a 4. alkalmunk a sorban. Önállóan is teljes értékű folyamat! Ha szeretnéd a korábbi részeket megnézni itt találsz róluk leírásokat, felvételről azok is megvásárolhatók!

  1. Merek Teremteni! 1. rész. Az Ősbizalom-Önbizalom sérülések és blokkok oldása, amiért gyakran már nincsenek is vágyaink, vagy ha vannak nehezen indulunk el a megvalósítás felé. Egyszerűen nincs elég bizalmunk abban, hogy valóban sikerülhet. EZT A RÉSZT VÁSÁROLTAD MOST MEG!
  2. Merek Teremteni! 2. rész. Merek Látszani, merek Növekedni!>>> Az álmok, vágyak megszületése után azokat növelnünk kell magunkban és ki is kell tartsunk mellettük. Ezzel mi magunk is növekszünk, változunk… ez rengeteg ellenállást kapcsol be bennünk és körülöttünk. E miatt érezheted azt, hogy inkább nem akarsz róla beszélni, vagy akár kifejezetten ufónak is érezheted magad, hogy vannak vágyaid, álmaid, sőt meg is akarod őket valósítani a “mai világban” (ahol egyesek szerint ugye nem lehet). Ehhez a programhoz a Pozitív Énkép önbizalomfejlesztő e-könyvem ajándék!
  3. Merek Teremteni! 3. rész. Merek Cselekedni!>>> A megvalósítás, teremtés folyamatában fontos, hogy a célunkért kitartóan cselekedni is tudjunk. Ez az alkalom a cselekvés blokkjait oldotta, az önszabotázsokat, amivel megakadályozzuk, hogy haladjunk.
  4. Merek Teremteni! 4. rész. Merek Teremteni!>>> A Megvalósítás, a manifesztáció blokkjai. Ide tartozik a teremtési folyamatunk manifesztációs képessége, ennek blokkjaival. Ehhez a programhoz Az Önmenedzsment Mesternője című e-könyvem ajándék!

Az esét 3 részben vettem fel.

Fontos, hogy mind a hármat megnézd, meghallgasd és végigcsináld.

!!! Mindig. Ha ismételni jössz és visszanézed akkor is.

Őstöréseinkból Ősbizalomba Blokkoldó est, bevezető előadás:

Őstöréseinkből Ősbizalomba Blokkoldó Est 2. rész:

Őstöréseinkből Ősbizalomba Blokkoldó Est 3. rész:

TEENDŐD:

A videófelvételek után, a belső folyamatok kapcsán jegyezd le meg

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük