SzerElem a Lételemem

Elemi kérdéskörök
A pénz után a leggyakoribb kérdéseket a szerelem-párkapcsolat terén kapom, s a “mikor jön, mit kell tennünk, hogy maradjon; s ha elmúlt mit tehetünk, hogy ne fájjon annyira” témák állandó kérdéskörök a párkapcsolati kineziológia oldások során. Nem véletlenül. A szerelem és szeretet állapotai, megléte s elvesztése állandó emberi probléma. Társas lények vagyunk, s legtermészetesebb, legalapvetőbb vágyunk a szeretet és a szeretettség érzése.
A szerelem életérzése a legteljesebb, örömteli egységállapotba emel bennünket – nem csoda, hogy vágyunk rá és állandóan abban vágyunk lenni. A hormonok tánca kapcsán azonban rabjává is válhatunk, birtokolni akarhatjuk társunkat -az remélve, hogy az érzés így megmaradhat.  De amihez ragaszkodunk az mindig menni vágyik.
S ha egyszer elmúlni látszik, valóban a poklokat élhetjük meg –s minél többször veszítjük el a szeretett személyt, a szeretettséget magát, annál mélyebb nyomokat hagy lelkünkön. De van út vissza a szerelembe, a szeretettségbe vetett hitbe – méghozzá úgy ha önmagunkat és múltunk kapcsolatait gyógyítjuk meg. Így felszabadítjuk magunkat a boldogság életérzésére, mely így már nem fog másoktól függeni! Így a szerelem-szeretet valódi felszabadulás érzést hoz és állandóan velünk maradhat.
A szerelem ajándék az élettől

Ha szerelemere gondolok én nem elsősorban a rózsaszín ködös szerelemre gondolok, sokkal inkább egy létezési formára. Egy teljesség látásra, az élet szeretetére, az élet élvezetére…ezért szoktam azt mondani, hogy “szerelem hívő vagyok”, szerelmes az élet lüktetésébe.

A szerelem több a hormonok tűzijátékánál. A szerelem az életet létrehozó ötödik elem. E nélkül nincs élet...Az Aranyasszony és Rózsa körökön ezt úgy tanítom, hogy a szerelem a legfőbb transzformációs elem!

A szerelem nagyon különleges – ajándék és beavatás.Gyönyörűség rejlik benne, mert két ember egymásra hangolódik, álarcoktól mentesen, meri önmagát adni, átadni, oda adni a varázslatnak, a repülésnek, melyben minden kötelék, vallási-faji-anyagi szintű szétválasztottság feloldódik.

A szer-elem beavatásáról, az egység-élménybe emelkedésről és arról szólok az előadásban, hogy hogyan építhetjük fel önmagunkban – akár egyedül is! – ezt a valóban mesés életérzést. Az előadás után szert tartunk, ezúttal a legfontosabb lételem és transzformációs elem a SzerElem témájában.
Gyere, s gyakoroljuk együtt a szer-elembe, egység állapotba való emelkedést! Várlak szeretettel:
SZERELEMBE ESÉS helyett létezik SZERELEMBE EMELKEDÉS. De ez már nem egy öntudatlan, örvénybe bódulás…hanem egy tudatos létezési forma, világ és VALÓSÁG-LÁTÁS, mely valódi teremtő erővel bír!

A SzerElem a LétEleme(m)!

Témák:

  • Hogyan lehet megérkezni az el nem múló szerelembe?
  • Hogyan és miért tárul fel pont a szerelemben önmagad és társad valódi lénye?
  • Hogyan emelkedj fel és emeld fel társad újra és újra a szerelembe?
  • Miért a legfontosabb elem a szer eleme?
  • Hogyan lesz élettel teli az életed?

Sokan egyenlőségjelet tesznek a szerelem és a boldogság közé. A boldogság azonban olyan állapot, aminek magunkon belül kell kifejlődnie, s ami nem függhet egy másik személytől. A szeretet legegészségesebb fajtája az, amikor magunkkal meg vagyunk elégedve, és így a szeretetünk valaki másra való kiterjesztése már teljesen önzetlen.

Mindezekben segít tágítani látókörödet és szíved valóságába vetett hitedet a Szer-elem a lételemem című előadás és a belőle született meditáció hanganyaga:

Szer-elem témában tartott előadást itt tudod meghallgatni>>>


Ha nem játssza le a géped (feltehetően mert más böngészőt avagy más lejátszóprogramot használsz) másold be a következő linket a nyíl után a böngésződbe és azzal a programmal, ami a te gépeden van le fogja játszani:
—>http://media.innoglow.com/130504/SzerelemEA2.mp3
A Szer-elem meditációt és szertartást pedig itt>>>


—>http://media.innoglow.com/130504/SzerelemMedi.mp3
“Ami fent az Isten, az lent a SzerElem” – Müller Péter
A szerelem nem vak. Hogy lehetne az az állapot a vaksággal egy, melyben az Isteni szemével tekintesz egy másik emberre. Igen, tudom…a szerelem hormonális tűzijátékára gondolsz és arra az állapotra, ami mindent és mindenki mást kiszorít a hétköznapi tudatból. Szerintem ez egy gyönyörű beavatás, mely pontosabb azt az állapotot mutatja meg számunkra, melyet a meditációkkal elérni kívánunk: az egyhegyűség állapota, melyben az istenivel egyesülünk. A szerelem elhív bennünket oda, ahol már nincs polaritás – eggyé válni vágyunk a társunkkal, a mindenséggel. S ahogy megéljük az egység pillanatát – az orgazmusban, ott már nem én és te vagyunk, hanem mi vagyunk, a mindenséggel egyek vagyunk.
“A szerelem nagy pillanataiban, amikor a külső és a belső világ között a fal leomlik, és nem tudod többé, hol a kint és hol a bent, a test lélekké válik és a lélek testté.” ~ Hamvas Béla (A babérligetkönyv)
A szerelmes állapotban és a testi egyesülés pillanatában megtörténik a csoda, az unió mystica – a mindenséggel való eggyé válás, az abban való feloldódottság. Ezzel azonban nem kapjuk meg azt az áldást, hogy mindig benne maradhatunk. S pont ez az, ami miatt a szerelemnek olyan “rossz a híre” a közvéleményben. Megéljük a kiűzetést a paradicsomból, s még kínzóbbá válik a különváltság állapota. A szerelemben minden felerősödik- minden érzés. A magaslatok és a mélységek is. Ezzel a beavatással megkapjuk a mintát arra, hogy van egység állapot, örömteli és tökéletesnek látó szempár. De bizonyos értelemben magunkra is vagyunk hagyatva ezzel az élménnyel, hogy újra megtalálhassuk azt. Azonban ezt már nem kívül kell megtenni, hanem belül. Bár segíthet benne, valójában nem kell hozzá másik ember. Az egység élménye a belsőnket égette át, s küldetést és útirányt is adott ezzel: vissza az egységbe. Az állapotot már ismerjük, etalonná válik bennünk, melyet elindulunk kialakítani magunkban – gyakran hosszú önfejlesztő munka, belső meditációs élmények eredményeképpen. De már ismerjük a feloldódottság létörömmel teli állapotát, már ismerjük az Istenit.
Ebbe az állapotba, az istenivel átitatott élet-szerelmes állapotba, a lét öröm állapotába segít megérkezned és kitágulnod a február 14-dike, Valentin napra készült Engedd a szerelmet újra élni benned meditáció:
 Ehhez készült egy külön AJÁNDÉK meditációs hangfelvétel, Emelkedj a SzerElembe címmel melyet itt érhetsz el>>>


—>http://media.innoglow.com/10millioszoros/EngeddASzerelemetElni.mp3
Bizonyos értelemben a testi szerelem lehet a testek imája Istenhez (Müller Péter gondolata). Lehet a szerelem út a teljesség élményébe az érzékszerveken túl is megtapasztalható öröm állapotába, mely már a tantrizmus legfontosabb tanítása. Mert nem azt tanítja a tantra, hogy éld meg az érzékszervek örömét és ragadj benne. Azt tanítja, hogyan használd az érzékek örömét a kitágultság állapotához, az egység állapotába való megérkezéshez. Így valójában a testi örömöket használja fel arra, hogy meghaladja a testiséget és az istenibe nyújtózzon, a végtelenbe táguljon, a mindenséggel váljon eggyé.
Magam több életen keresztül jártam ezt az utat, és emlékszem ezen élményekre, melyeket papnőként, tantrikaként, más életekben rima lányként, vagy éppen aranyasszonyként – az isteni szerelemmel-szeretettel átitatott lélek-jelenléttel gyógyító asszonyként. 
Közel már az idő amikor újra tanítani fogom a magasabb tantra útját, a belső alkímia, azaz az Unió Mystica útját.
>>>Addig is szívesen veszem meglátásaidat, élményeidet és kérdéseidet ide a hozzászólások közé (ezt csak azok látják, akik hallgatták a hanganyagot és van hozzáférésük ehhez a védett oldalhoz).
S szeretném, ha tudnád, hogy a szerelem életérzésének kialakításához csak Te kellesz. Igen, segíthet a szerelem, a külső társ mindebben. De valójába az egység fizikaiban megélhető alap állapotáról beszélünk, mely önmagadban is felépíthető, s valójában csak akkor válhat a “külső” szerelem tartóssá, ha azt belül meg tudod tartani. S ha két ember kölcsönösen társa tud lenni egymásnak a közös fejlődésben, az egységbe való felemelkedésben, az valóban Isteni Párkapcsolatot teremt meg.
Ennek útjáról hallgasd meg az előadást és a hozzá született meditációt:
Isteni Párkapcsolat előadás>>>


—>http://media.innoglow.com/130905/IsteniParkapcsolatEA.mp3

Isteni Párkapcsolat előadás 2. rész>>>

—>http://media.innoglow.com/130905/IsteniParkapcsolatEgyutt.mp3

IsteniParkapcsolatMeditáció>>>

—>http://media.innoglow.com/130905/IsteniParkapcsolatMedi.mp3

 *** 
Jó hallgatást és töltődést a hanganyagokkal!

Szeretettel és élet-szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük