A Pénz Boldogít! Pénzügyi önismeret és pénzkezelést fejlesztő Könyv nőknek

5040 Ft

A Pénz Boldogít! – könyv, pénzszemléleti és pénzkezelési praktikák

A legfontosabb pénzügyi önismereti tanítások, hogy felismerd mit működtetsz és miként, megértsd milyen pénzzel kapcsolatos önkorlátozó hitrendszereket és meggyőződéseket örököltél, tanultál és ezért a tudattalan teréből meghatározzák a feléd áramló pénz mennyiségét. A szegénységtudatosságból segítek kilépni és váltani bőség tudatosságba.

Praktikus pénzkezelési tanácsok, rengeteg “gyere vezetlek” típusú gyakorlat segít felépíteni a pénzügyi stabilitás, biztonság és az anyagi függetlenség útját.

1.kiadás: 2011, 2. kiadás: 2017

Kartonborítás, 208 oldal

Ára: 4.800 Ft + áfa

 

Utánrendeltük, várható készlet: dec. 10. után!

50 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A Pénz Boldogít?! Hogyan és miért segít valóban hozzá a pénz a boldogulásodhoz?

Életed és generációs háttered pénz tanításai Téged szolgálnak, és valóban elvihetnek a testi-lelki-szellemi boldoguláshoz is. Ha a pénzt nem imádod bálványként és nem is rettegsz tőle, esélyed nyílik a pénzzel jó barátságban lenni. A hatalom és az irányítás így nálad marad, és nem válsz kiszolgáltatottá, sem pedig a pénz függő áldozatává. A pénz kényszerítő hajtóerejével késztet fejlődésre, addig, amíg már nem tudod kikerülni a változást. Az életed legfőbb megoldandó problémájává képes felnagyítani magát, hogy átadhassa a boldogulásról szóló tanításait.

A pénz a legnagyobb és legbefolyásosabb tanítómestered. A kérdés az, hogy mennyi ideig kell szenvedve járnod a pénz iskoláját, és mikor veszed magadhoz a képzésed, fejlődésed irányítását, mikor teszed a pénzt szövetségeseddé az önmegvalósításod folyamatában.

A Pénz Boldogít! pénzszemléletet tanít, és pénzkezelési praktikáival hozzásegít először a pénzügyi stabilitás, majd az anyagi biztonság, végül pedig az anyagi függetlenség eléréséhez. A korábban külön munkafüzetben elérhető gyakorlatok most helyet kaptak ebben a könyvben. A könyvet olvasva felismerések sora tárul majd eléd, hogy mi akadályozta meg pénzáramlásodat, bőségedet; a gyakorlatok pedig segítenek majd feloldani az anyagi függéseket, követhető, irányított módon újratervezni az utad a pénzügyi függetlenségbe.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Pénz Boldogít! Pénzügyi önismeret és pénzkezelést fejlesztő Könyv nőknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük