Női ÉletElixír Női Csikung Alapozó Online Tanfolyam 2

38100 Ft

Tartalmát illetően az alábbiakat vesszük át részletesen, gyakorlatorientáltan:

  • Létfontosságú Szervek Belső mosoly chikung gyakorlata a létfontosságú szervek energetikai harmonizálásáért
  • A 3 fő Chi Mező aktiváló gyakorlata
  • Meridián átmosó gyakorlat
  • Kranioszakrális légzés gyakorlat
  • Diaphragma gyakorlatok (rekeszizomra és gátizomra)
  • Petefészek gyakorlatok
  • Méh gyakorlatok
  • Fájdalomcsökkentő, gyógyító légzés elsősegélytechnikaként (fizikai-lelki/érzelmi fájdalom, mentális sokk esetén is nagyon jó!)

Női életmód, női mozgásrendszer, ami együttesen segíti a női betegségek prevencióját, a már kialakult betegségek gyógyulásában komplementer szerepe mentén segít a tünetek enyhítésében, az egyes szervek energetikai egyensúlyának helyreállításában, a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításában.

+ Méh Erő Ébresztő e-könyvem AJÁNDÉKBA! Értéke: 5 500Ft

+ Méh Meditációk (Méh Tisztító és Méh Erő Ébresztő Meditáció (mp3) Értéke: 15 000Ft

Egyedileg értékesített termék, csak azon vásárlók számára, akik a korábbi rendszerben (2022.11.01. előtt) elvégezték az AranyElixír Csikung Alapozó tanfolyamot.

Akik utána vásárolják meg és csak az 1. lépést, az Életkapu csikung bevezető tanfolyamot vásárolták meg, azok számára még további feltétel az AranyElixír csikung alapozó tanfolyam elvégzése, kiveéve, hogy olyan csomagajánlatot vásároltak, ami tartalmazta az Életkapu és az Aranyelixír alapozó tanfolyamot is. Ez esetben meg tudják venni így itt külön ezt a terméket!

A Női ÉletElixír Tanfolyam megvásárlásának előfeltétele: az Arany Elixír Csikung Alap Tanfolyam.

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Ez a tanfolyam egy egynapos élő online tanfolyam felvételeit tartalmazza, egy napot tehát mindenképpen szánj majd rájuk, de az 1 nap mellé további 1 plusz hónapig elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. 

Méh Erő Ébresztő e-Könyv

276 oldal * keményborítós, 2017-es első kiadása óta sikerkönyv, immár 10. utánnyomása kapható!

Leírás

Bevezetés a taoista egészségfilozófiába, kifejezetten a női taoista tanítások mentén. Különlegessége e tanfolyamnak, hogy nem az általános csikungot tanítja, melyet férfiakra szabtak, férfiak tanítanak és férfiaknak szólnak. Két évezredes női taoista tanítások alapján, női gyakorlatok nőknek női csikung oktatóval. 

ONLINE 

A termék megvásárlása után a tudástárban érheted el egymás után a Alapozó Csikung Tanfolyamot majd a Női Életelixír Csikung Tanfolyamot, hetenként haladva, egymásra építkezve. Az egyes anyagokat prezentációs diákkal segítetten videós felvételben adom át, illetve az egyes gyakorlatok megismerése-elsajátítását segítő gyakorlatok is felvételben érkeznek.

A Gyakorló órákon van lehetőséged élő, személyes, online kapcsolatban kérdezni, segítséget kapni. A gyakorló klubokat személyes találkozási alkalmak is segítik. Ez a hibák kijavítása szempontjából, a  helyes elsajátítás végett kifejezetten fontos.

Miről szól?

A legfontosabb női energetika alapok, a női egészség szemléleti eszenciáinak átadását célozza az alapozó tanfolyam. Női EnergiaRendszer tanítások, női szervek, összefüggések.

A csikung alapvetően belső erős út, célja az öngyógyítás, önmeghaladás, magasabb szintű élet megvalósítása. A mozgás és az energiaáramoltatás segítségével a női teremtő erő fokozásában is hatalmas segítséget ad. Az Arany Elixír csikung ágat ismerheted meg, melynek célzottan és kifejezetten női taoista háttere és női gyakorlatai kiemelik a többi csikung ág közül. 

A tanfolyam része az elméleti háttér megismertetése is : csikung, női csikung, Arany Elixír csikung lényege és különlegessége, taoista szemléletről, női taoista tanítások és a női életmód alappilléreiről, amit a NEF képvisel, tanít. A NEF a Női Energia Fitnesz rövidítése, melynek az Arany Elixír csikung női tanításokra és gyakorlatokra épül, de kiegészül a NEF magasabb szintjein női önvédelmi ismeretekkel, a női minőség energetikai és szakrális tudnivalóival, a női életút kihívásaira válaszokat adó tanításokkal és gyakorlatokkal. A NEF kezdő gyakorlatsor (forma) a női teljesség útját járja végig a fogantatástól az élet végéig, oldva az életút során keletkezett blokkokat, aktiválva teljes női energetikai rendszert. A NEF kezdő gyakorlatsorhoz alapfeltétel az Arany Elixír Csikung Alapozó tanfolyam elvégzése és a Női ÉletElixír Női Csikung tanfolyam elvégzése.

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női ÉletElixír Női Csikung Alapozó Online Tanfolyam 2” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük