Női Teremtő Erő Előadás és Meditáció Hangfelvétel

5715 Ft

Előadás és meditáció

hanganyag, mp3 formátum

Milyen témák köré szerveződik a Női Teremtő Erő előadás és meditáció?

  1. Női önbizalom, önbecsülés, énkép és testkép szerepe és a teremtő erőnk kapcsolata

  2. A női test energetikai működése, női szerveink különleges szerepe
  3. Női erőforrásaink és hétköznapi kiaknázási lehetőségeik
  4. A női teremtés útja, avagy a tudatos teremtés női módszere
  5. A nő helye és szerepe a 21.században, az Új Föld folyamatában

Leírás

„Női léted csodáinak megismerésével, léleksúlyaid elengedésével a benned élő Istennő felszabadul és az élet kelyhének határtalan erőforrásaiból merítve megéled a teljességet, újjá teremted életed!”

Miről fog szólni a Teremtő Erő Rózsája esti program?

A teremtő erő személyes megtapasztalása és életre hívása áll az esténk fókuszában, melyet kiegészítenek nőiségfejlesztő gyakorlatok. A női teremtő erőnek szentelt estén célunk, hogy a program végére a női teremtő erő belső megélésűvé váljon, elérhető erőforrássá alakuljon benned.

Indulj el és ébreszd fel nőiséged csodáit, tanulj önmagadról nőtársdaiddal, NőVéreiddel együtt, intim támogató körben, a női teremtő erőd felébresztéséért és a nőként való kiteljesedésedért! „Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.” – Queen Afua hercegnő

Mire számíts a dinamikus meditációs program részben?

Megismered a szakrális nőiség beavatási ciklusait, tehát nem csak beszélünk ezekről, hanem testet-lelket bevonó gyakorlatokkal, dinamikus meditációs elemekkel a szertartás során sejtszinten ébresztjük magunkban a női teremtő erőd. A Teremtő Tűz Rózsája c. est célja, hogy meglásd a benned rejlő teljes nőt, visszanyerd önbizalmad és a magadba vetett hitet, önmagadra tekintve a megszentelt nőt lást, a női életciklusokat és a női elvet érezd, és teremtő erőddel újra élni tudj.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Teremtő Erő Előadás és Meditáció Hangfelvétel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük