Szülinapi Női Önmegvalósítás Csomag

77000 Ft

 1. Női Önmegvalósítás e-book (50 oldalas) 3500Ft értékű, máshol még nem publikált ÚJ anyag!
 2. Életút  Online tanfolyam, a múlt feldolgozásától az új jövő megteremtéséig kísérő 7 hetes online tanfolyam 55 000Ft értékű, új tanfolyam! A tanfolyam anyagait saját tempódban tudod majd feldolgozni, hetente kerülnek fel az adott hét belső munkáját segítő írott anyagok, hangfelvételek, meditációk. A 7. héten pedig élő esti online webinár során találkozunk pluszban is. Lesz lehetőség kérdezni közben is az egyes leckéknél és a webináriumon is.  09.01-től a tanfolyam 77 000Ft-ért lesz megvásárolható az itt felsorolt bónuszok nélkül.
 3. 4 előadás felvétel:
  • Női Önmegvalósítás  Exkluzív Est Felvétele (2 óra, videó)  20000Ft értékű
  • A Női Teljesség Útja  Előadás + meditáció 9500Ft értékű
  • Női Életút és kihívásai Előadás 11500Ft értékű
  • Női Küldetés Előadás 9500Ft értékű

Az Életút Online Tanfolyam Szeptember 10-én indul.

+ Exkluzív gyorsan cselekvő bónusz: Ajándék Élő Online Workshop Pozsgai Nikolettával a tanfolyam lezárásaként. Értéke: 21.000 Ft. Kihagyhatatlan azok számára, akiknek már komolyan elegük van az önszabotázsból! Kiknek? akik augusztus 31-ig megvásárolják ezt a csomagot!

TEKERJ LEJJEBB A VIDEÓÉRT:

A csomagban szereplő Életút Online Tanfolyamról nézd meg a videót, amiben Nikol Összefoglalja, hogy miért jó, miben segít neked és miért itt és most időszerű!

 

Leírás

Az Életút online tanfolyam 7 hetes lesz, szeptember 10-én indul.
De a tudástárba kerülnek fel az egyes leckék, melyeket egymás után találsz meg ahogy haladunk előre. Hol? A tudástár oktatási portálján kell belépj és ott lesz az Életút tanfolyamnak képe, arra kell kattitns.
Minden anyag, ami felkerül saját tempódban feldolgozható. Az egyes leckék felkerülési ideje ajánlás a tempóra. Ettől gyorsabban nem, de lassabban lehet feldolgozni majd a leckéket.
A videóban beszélek a PersonaScope elemzésről is. Ez egy külön szolgáltatás, egyéni konzultáció, melyhez hosszas előkészület szükséges részemről. Ajánlom kiegészítésként, amikor úgy érzed tovább szeretnél mennék, szeretnéd a teljes személyiség-és életútelemzést kérni.
A tanfolyam során viszont hozok majd be az életút, életcélhoz segítséget és lesz még egy személyes rövidebb elemzés ajándék is! De erről majd bent mesélek!

Az Életút tanfolyamhoz készített rövid összefoglaló videóm:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szülinapi Női Önmegvalósítás Csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük