Váltsd Valóra az Életed AKTIVÁTOR Könyv

4725 Ft

1.kiadás: 2011, 2. kiadás: 2017

Kartonkötés, 125 oldal

 

38 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Váltsd Valóra az Életed! AKTIVÁTOR – a célmegvalósítás mesterkulcsai a gyakorlatban

A Váltsd Valóra az Életed! – a célmegvalósítás mesterkulcsait adta át neked. A könyvhöz készült Aktivátor jóval több, mint egy egyszerű munkafüzet, tele feladatokkal. Olyan gyakorlatokat gyűjt egy csokorba, melyek a saját tapasztalatom és tanítványaim eredményei alapján hatékonyak és támogatást tudnak adni, lépésről-lépésre végigvezetnek a megvalósítás útján, aktivizálva a benned rejlő erőforrásokat, felizzítva a célmegvalósításod folyamatát energizáló belső vágyadat, száműzve az önkételyt, erőt adva a folytatáshoz.

A könyvet olvasva és a munkafüzet feladatait végrehajtva az álmaid megfogalmazásától a céljaid beazonosításán és kitűzésén keresztül a teljes folyamatot átlátod majd. A gyakorlatokat motivációs segédlet, életszervezési tanácsok, valamint a megvalósításhoz további inspirációk, útmutatások sora egészíti ki.

Az Aktivátor segítségével megérted, megtanulod az álmaid megvalósításának útját és képes leszel töretlenül hinni abban, hogy igenis meg tudod teremteni azt az életet, s vele azokat az életkörülményeket, melyekre vágysz!

Hiszek abban, hogy szíved céljait megvalósítva az élet legteljesebb valósága nyílik meg előtted, és hiszek abban, hogy ez Neked is sikerülni fog!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Váltsd Valóra az Életed AKTIVÁTOR Könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük