3. Életerő Nap Felvétele

19990 Ft

Miről szól az ingyenes 3. Életerő Nap?

Reggeltől estig várunk benneteket szeretettel egy ingyenes, inspiráló és erőt adó napra, amely a férfi és női energiák áramlására, sőt a közös együtt áramlására fókuszál. Várnak az inspiráló előadások és meditációk, hogy kapcsolódj az erőddel. A részvétel ÉLŐBEN online teljesen ingyenes, csatlakozz az otthonodból május 11-én! Tapasztald meg a női és férfi életerő újjászületését!

A nap felvételei május 13-én éjfélig 6990Ft ért megvásárolhatók kedvezményes önköltségi áron.

Utána teljes áron, 19 990Ft-ért lesz elérhető.

Friss infó:

Olvasd el milyen volt, görgess lejjebb:

Leírás

Frenetikus volt a tegnapi nap! Még mindig a hatása alatt vagyok, rengeteg energiát mozgattunk meg! Hiheteteln áramlás volt egésznap!
Mi is történt? Igyekszem összefoglalni, bár a szavak alig-alig tudják visszaadni a megéléseket, pedig a szavakkal jól bánok!

Egy megújító csikung gyakorlattal, majd egy ÉletErő ébresztő meditációval alapoztunk, majd az első program során közös előadást tartottunk Dr Darnói Tiboral. A férfi-női minőségek szellemi magaslataiba vezettük be a hallgatóságot, különös tekintettel a magyar szakrális hagyományainkra. Erős alapokat tettünk le, ami egy egész életre szóló tanításcsomag.

Férfi szemszög. Majd Káplár Kornél személyes története köré szerveződött a férfiak életútjának bemutatása, ahol a belső mosoly gyakorlata révén a résztvevők megtanulhatták, hogyan őrizzék meg egészségüket és alakítsák át a stresszt életerővé.

Női szemszög. Ebéd előtt még egy nagyon erős előadás következett. Nikol előadásában a női életút beavató állomásait és a női lét erőforrásait tárta fel, a kollektív, nemzetközi folyamatoktól a generációs női örökségünkön át az egyéni női életút teljességét tekintette át.

Délután a nap 5. előadásásában, a belső és külső erőforrásokkal indult az első Nikol előadás, a férfi – női minőségektől, a hogyan tudjuk a természeti erőforrásokat begyűjteni és ezeket átalakítani, mirt szükséges tudás ez a helyett, hogy lassan efogyna az életünk és az életerőnk. A női és férfi nemi szervek szerepe és a velük való belső munka külön kiemelt szerepet kapott!

Majd a 6. programunk Nikol és Anita a Tantráról és a taoista útról tartott beszélgetése során tabukat döntögetett, melynek során a résztvevők betekintést nyerhettek a párkapcsolatok 7 szintjébe. Frenetikus hangulat keveredett, bár ezt megszokhattuk amikor Anita és Nikol együtt tartanak előadást 🙂

7. programként a délutánt lezárva és az estét megnyitva csikungozással folytatttuk. A résztvevők megtanulhatták az 5 létfontosságú szervünk gyógyító gyakorlatát, a hat gyógyító hangot, és megismerhették a szerveket méregtelenítő, energetizáló gyakorlatokat. A negatív érzelmek kioldása, a stressz életerővé alakítása kapcsán ez egy nagyon fontos gyakorlat!

A nap zárásaként következett a fő előadás a párkapcsolatok alkímiájáról. Nikol bemutatta, hogyan emelkedzetünk ki a szégyen és bűntudat állapotából, hogyan lehet a szerelem szentségét megélni a gyakorlatban.

A gyógyító szerelem és a szerelem művészete izgalmas tanításokat hozott, hozzá az évkör pünkösd közeledte révén még a szent nász hagományáról is szó esett több kultura vonatkozásában. Van tehát olyan pozitív minta, amihez nyúlhatunk!

A napot egy meditáció zárta, melyet Márfy Gabriella által Nikol felkérésére festett gyönyörű Szerelem út képek és Nikol inspiráló lélekhez szóló, tanító, beavató mondatai adtak lelket emelő útravalót…. egész életünkre! Melynek célja az volt, hogy részesei lehetnek egy olyan világnak, amely a szeretet és a szerelem földje lehet.

Ha nem tudtál jönni, vagy a nap extrémen gazdag programjait szeretnéd visszanézni, kijegyzetelni, a csikungot gyakorolni, a meditációt többször is elvégezni érdemes a FELVÉTELEKET megrendelned!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3. Életerő Nap Felvétele” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük