A Rózsa Vére ::: A Magdolna Sebek Gyógyítása Felvétel

25000 Ft

A Rózsa Vére ::: A Magdolna Sebek Gyógyítása
Előadás a Magdolna Sebekről * Blokkoldás * Felépítő Meditáció
Egy informatív női sebekről szóló előadás után, továbblépünk, hogy végre gyógyíthassuk az évezredes sérüléseinket.
A FELVÉTEL csomag tartalma:
ELŐADÁS  1 óra 43 perc
BLOKKODÓ GYAKORLAT ÉS FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓ 90 perc, egy komplex gyakorlat, amit érdemes lesz többször is elvégezned, hogy segítsen, átemeljen, gyógyítsa női sebeidet.
FONTOS: 
az élő online program felvétele, melynek vásárlástól számított megtekintési ideje 2 hét! 
Ha lejjebb görgetsz megtalálod az est után készült összefoglaló leírást is!
A nap a Rosa Mystica sorozat része, de külön, önállóan is teljes egészet ad. Lehetséges, hogy pont itt, a sebek felől tudsz belépni Magdolna Misztériumába.
Várlak szeretettel,
Pozsgai Nikoletta
Egyetemes nőiségtörténet kutató, a Rosa Mystica sorozat írója, a Mária Magdolna Misztérium Online tanfolyam megalkotója.

Leírás

🌹🩸A Rózsa Vére… Magdolna sebek kapcsán tartott program előadásához válogatott festmények. 3 óra lett, tömény, erős összefoglalása 2000+ év legfájóbb kollektív női sebeinek.

Érdemes visszanézni, segítségképpen plusz két hétig visszanézhető!

Összerendeztem fő kategóriákba, hogy milyen típusú női sebeink hogyan jelennek meg az életünkben, milyen tünetei vannak és azt, hogy milyen háttérokai vannak.
Ez azt jelenti, hogy például egy kliensem kisbabáján nemiszerv tájékon megjelenő ekcémával dolgozva az Anya története – transzgenerációs dédanyai nemi erőszak története, majd az inkarnációs háttértörténeteken dolgozva tudott elmúlni a gyermeken a tünetként mintegy stigmaként megjelenő ekcéma.

❤️‍🩹A terápiás munkában én így szeretek dolgozni leginkább, jelentől fogantatásig, transzgenerációs múlt, inkarnációs múlt és kollektív sebek. A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológa és a Személyiség és lélekintegrációs család és rendszerállítás módszerével, energiagyógyászat, lélekgyógyász és szellemgyógyász megközelítésben.
Az ok-okozati viszonyok feltárásán dolgozom a kliensekkel egyén és csoportos formában.

✅️Szakmai összefoglalásnak is megállja a helyét ez az előadás, női sebek gyógyítása és nőiségtörténelem kapcsán egyszerre. A Rosa Mystica sorozatba helyeztem, mert a Rózsa Vére és a kapcsolódó Grál Tanítások azon belül kerültek átadásra eddig.

😍Ehhez használtam az általam kért Márfy Gabriella által megfestett képeket is mint illusztrációkat a Magdolna sebek és a Magdolna tanítások kapcsán.

Mária Magdolna élete példázza női sebeinket és sajnos halála utáni “bűnös asszony, aki…” stigmatizációja is ide tartozik. A női erő, a tudó női minőség elhallgattatása… a boszorkány sebek, a szent szerelem leacsonyodása, a pro.stitúció, a női erendendő bűn… tudjátok, az Éva lányaiként erendendő bűn stigmája., a 7 főbűn és egyáltalán az Isteni Női minőség és a papnőség démonizálása… megannyi történet az, amit összerendeztetem.

Ideje volt ezekhez a témákhoz már így nyúlni. Hiszen amikor felismered a sebed az az első lépés a gyógyulás felé…és amikor már begyógyult a seb a tanulságokat levonva, de már az itt és most szerint kell új mintát teremtve, új életet, új nőiséget, új történetet írjunk.

A bűntudat, a bűn és bűnhődés, vezeklés és jóvátételek körei, a megváltás misztériuma mind részei lettek a másfél órás előadásnak.

🙌A lélek egység és lélek emlékezetünk ébredése kapcsán egy Szinkronos integrációs meditációval és szertartással folytattuk a gyógyulás és immár az önfelépítés belső munkáját.

Ez egy mérföldkő előadás + blokkoldás + meditáció lett a Mária Magdolnával kapcsolatban eddig általam tartott, közreadott anyagok között is.

…érdekesnek, leginkább szinkronisztikusnak tartom, hogy idén a július végén megrendezésre kerülő nemzetközi Istennő Konferenciára a Gyógyító Asszonyi minőséget viszem az Aranyasszony tradíció és a Kárpát Medence tudóasszonyai kutatások összefoglalásául. Ebben tartok kísérést és workshopot is angolul a konferencia résztvevőinek.

Majd az októberi Nemzetközi Papnő Konferenciára szintén a kollektív női sebek gyógyítását viszem, oda az egész résztvevői közösséget gyógyító szertartási folyamatban fogom kísérni, elsősorban a Istennő és a Papnő sebek témában kértek fel ezt megtartani.

Szóval erős ez már most… de közben örülök, hogy felszínre jön, hogy egyre többen gyógyítjuk sebeinket és a fókusz egyre inkább nem a sebződésen van, hanem a gyógyuláson és a meghaladáson.

Ennek energetikai tisztítását a NEF is szolgálja. Hálás vagyok, hogy fizikai, energetika, érzelmi, mentális és szellemi terekben egyaránt van módszerem az öngyógyításra és mindezt egy holisztikus egységben tudom már látni. A saját és mások életében, az emberiség közös kollektív tereiben.

A belső munka folytatódik, a sebek gyógyulnak…mi pedig egy új világot teremtünk, belül aztán kívül.

Szeretettel,
Nikol

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Rózsa Vére ::: A Magdolna Sebek Gyógyítása Felvétel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük