A Turul-Férfi Őserő és Kerecsen Fényszárnyalás előadás és meditáció

22860 Ft

Turul, népünk lélekvezető fénymadara – FELVÉTELRŐL


Népünk lélekvezető állata, egyben erőállatunk a Turul.  Az óvó, oltalmazó Turul története.  Emese és Álmos foganásának története, üzenete. A kerecseny ünnepe és a lélekmadár, a fénymadár felszárnyalása. 

A távoktató csomag további részei:  meditáció és gyógyulás a Férfi és Apa Erőben. Kapcsolódás és gyógyulás a Férfi Őserővel.

Az eladás 1 óra 25 perc, a belső fényszertartás meditációs formában kísérhető felvétele 1 órás.

Leírás

Milyen tudáskincs rejlik a Turul erőállatában?

A Turul tanítása magyarságunk számára még ennél is többet rejt. A Turul a lélekvezető állatunk!

“A  lélek madara, vele a transzformáció ereje, mellyel felszabadítjuk saját magunkat illúzióink visszatartó erőitől. A metamorfózis mindig magában foglalja a régi letűnését, ami tulajdonképpen az új előfeltétele. A lélek számára ez a folyamat megújító erejű, az egó számára azonban nagyon is fájdalmas és akár destruktív is lehet. Így lehetségessé válik, ami szükséges (!): a régi helyén újat alkotni, önMAGunkat egyre magasabb szinten újjá szülni, életünket újjá teremteni. Az illúzióinkkal való szembenézés útján eljutunk a transzformáció átalakító fázisába. Leválnak visszatartó részeid, már nem szolgáló hitrendszereid, lényegi részed pedig a transzformáció beavatásban megnemesedik. A Főnix újjáépül régi hamvaiból. Megszületik a FÉNY benned. A fényben újjászülöd magad, összegyűjtöd ÉN-Erőidet, hogy aztán a jövő évben  merj egészen az égig szárnyalni, betölteni fénymagad küldetését. A LélekMadár születése és fényszárnyalása az isteni küldetésed felvállalása.” -Pozsgai Nikoletta, Fényszárnyalás a Turullal

A Férfi erőnek ma gyógyulnia kell és emlékezni saját önnön tiszta, eredendő mivoltára. 

Nekünk nőknek pedig gyógyulnunk kell a férfiakkal kapcsolatos sebeinkben, hogy újra meg tudjunk bízni abban, hogy a férfi erő megélhető tisztán, abban az isteni minőségében, amelyre a férfiak születtek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Turul-Férfi Őserő és Kerecsen Fényszárnyalás előadás és meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük