AranyAsszony Évkör – December Online Tanfolyam

29000 Ft

AranyAsszony Évkör December hónapja az álom hava. Hogyan lehet a szenvedés és nehézségek helyett a megkönnyebedést, a fellélegzést választani? A levegő eleme, a Szél Istenasszonya emel bennünket tovább. Kapcsolódunk Lucával, majd lélekvezető állatunkkal SzarvasAnyával és a Turulsólyommal. Mindez előkészíti a belső fény születését és a befelé-felfelé kapcsolódáson keresztül a  a belső tudásainkkal való újrakapcsolódást, a belső Tudó Asszonyi minőség ébredését.

A teljes éves folyamatról:

12 hónap * 12 női archetípus * Boldogasszonyaink * élő szakrális magyar hagyományunk kincsei * az évkör tanításaival * háttér és gyakorlat * női közösség * együtt az úton

Minden hónap során:

 • az évkörhöz kapcsolódó magyar hagyományok tanítsai mellett
 • magyar néprajzi és régészeti kincseink, Istennőszobraink, kapcsolódó leletkincseink
 • női életelv
 • a bennünk élő ANYA Istennő
 • női teremtő erő
 • bőség blokkok oldása
 • női sebeink gyógyítsáa
 • önfelszabadítás a teremtésre
 • női erőforrásaink
 • női EGÉSZségünk
 • szakrális női életmód

Erről a hónapról a leírás lentebb olvasható.

 

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje egy hónap. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz egy hónapig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Leírás

A december erőállatai között az egyik legfontosabb a Sólyom.
Ő az, aki kivezet a lelkünk sötét éjszakájából. Ő mutatja meg az utat sötétségből a fénybe, mélységeinkből a magasságos Égbe. Emese álmának mágikus madara – akit őseink a téli napfordulókor a nap felé röptettek. A sólyom hív minket, hogy élesszük magunkban az ő erejét. De a sólyom vadászmadár, aki fényröpte után hirtelen lecsapva kapja el áldozatát, példát mutat. Szemeink az égi fénnyel látnak alant, bátor szívünk ébred, hív, hogy igazságát kövessük végre. A sólymok hírvhozók, akik segítenek, hogy feltárjunk, meglássunk valamit lényegit magunkból.
🦅A sólymok amellett, hogy spirituális hírvivők, a szellemi növekedés lehetőségét is szimbolizálják. Ez a ragadozó madár bölcsességgel, erővel, pozitivitással, bátorsággal, világossággal, vezetéssel, védelemmel, intuícióval és gyógyulással is társul. Turulként pedig őrző és lélekvezető erőállatunk.
❤💛💝Decemberben a sólyommal is dolgozunk, várlak szeretettel e megszentelt belső folyamatba.
🌟Az ősi mítoszok és mesék gyökere közös tőről fakad. Gyakran a megtagadott mítoszaink éppen a mesékben, a népi szokásokban élnek tovább, még akkor is, ha az elmúlt korszakok hatásai jelentős mértékben átformálták valódi tartalmukat. Ma is áthatják modern életünket, ott élnek a tudattalan emlékezet végtelen tárházában.

Várlak szeretettel az ÉVKÖRJÁRÓ csoportba!

Az egyes havi minőségekhez minden esetben tartoznak kristályok, gyógynövények, így elkészíthető étel receptek is. Mesék és mítoszok. Az alkotás is fontos eleme a női teremtő erőnk megélésének.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AranyAsszony Évkör – December Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük