AranyAsszony Évkör – Január Online Tanfolyam

29000 Ft

12 hónap * 12 női archetípus * Boldogasszonyaink * élő szakrális magyar hagyományunk kincsei * az évkör tanításaival * háttér és gyakorlat * női közösség * együtt az úton

Minden hónap során:

 • az évkörhöz kapcsolódó magyar hagyományok tanítsai mellett
 • magyar néprajzi és régészeti kincseink, Istennőszobraink, kapcsolódó leletkincseink
 • női életelv
 • a bennünk élő ANYA Istennő
 • női teremtő erő
 • bőség blokkok oldása
 • női sebeink gyógyítsáa
 • önfelszabadítás a teremtésre
 • női erőforrásaink
 • női EGÉSZségünk
 • szakrális női életmód

Erről a hónapról a leírás lentebb olvasható.

 

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje egy hónap. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz egy hónapig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Leírás

Januárban, a székely kalendárium szerinti Boldogasszony havában könnyen tudunk kapcsolódni a lelkünk eszenciájával, szellemünk bölcsességével. Ezeken keresztül pedig az Égi vezettetésre hangolódhatunk. Fontos is ez a fajta összehangolódás, hogy valóban lényünk vezérlő csillagát követhessük az új évben. Ilyenkor van ideje NagyBoldogasszony IstenAnyai minőségével kapcsolódva imádkozni, kegyelmet kérni régóta fennálló, nem mozduló ügyeinkre. Az égi csillagok az égi otthont idézik meg. Ébresztve ezzel lelkünk természetes hazavágyódását, mely jó esetben sóvárgás és a Földről való elvágyódás helyett értelmet ad nekünk az itt és mostban. Azaz nekiállunk a bennünk élő égi minőséget, csillaghazát, égi teljesség élményt a fizikai valóságban megteremteni. A földi mennyországot a földre szülni.

Mindezen időszak a fenttel, az Égi Renddel, az Istenivel való mély belső kapcsolódás ideje. Ezért is tartozik ide évkörileg minden tudó asszonyi aspektusunk. Ezen a ponton a női teljesség útján már meghaladtuk a régi mintákat, amiben nem ott felismertük az elengedés vágyát, a változtatás szándékát és megtanultuk mindezt Föl-Adni. Őnéki. Az Isten kegyelmébe ajánlani és akarás, erőlködés, küszködés helyett a megengedést választani. A legyen meg a Te akaratod alázatával együtt. Felfelé, az egekbe nyílás minden tudó női minőségünk.

Ide tartozik a papnő, a táltosasszony, a sámánasszony, a javasasszony, a bábaasszony és természetesen ezek együtteség egymásra épülő szintjeit megtestesítő Rima Asszonyi és AranyAsszonyi minőségeink.

Erős hónap és az egyik legfontosabb tanításokat hozó az AranyAsszony Évkör csoportban.

Továbbra is lehet csak egy hónapra jelentkezni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AranyAsszony Évkör – Január Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük