AranyAsszony Évkör Online Tanfolyam

15%

25000 Ft

Szakrális hagyományaink, évköri jeles napok, ünnepek, nőiségtörténeti kutatásmegosztások, szakrális női életelvek és életrend, adott hónaphoz tartozó női archetípus megismése, kapcsolódó blokkjainak oldása, felszabadítása benned. Komoly belső önmunkát igényel az az általában 10-15 lecke, ami adott hónap során érkezik! Nem olvasgatást jelent, bár sok hasznos, érdekes olvasnivalót is ad ez a tanfolyam. Lehetőséget a belső fejlődésre, nőiségedben való kiteljesedésre és a szakrális életrendbe való megérkezésre. A különbség? Olvasgatod és ismeret szinten megvan,  vagy belül megéled. Ez a tanfolyam a belső átfordítást és megérkezést segíti a szakrális női teljességbe. 
 
Az Aranyasszony Évkör egy 12 hónapos folyamat, melyben havi szintű előfizetéssel tudsz becsatlakozni. Természetesen, akik a teljes évkört végig járják azok a teljes folyamattal is gazdagabbak lesznek. 
 
OPCIÓS TERMÉK TEHÁT EZT JELENTI: Vásárolhatsz belőle 1 hónapot és megvásárolhatod extra nagy kedvezménnyel az egész éves tanfolyamot. 

Minden egyes hónap során kapcsolódunk az adott évkörrel és a hozzá kapcsolódó női minőséggel, női archetípusokkal, szakrális nőiség tanításaival. Leírások, előadás hanganyag és meditáció felvételek, belső gyakorlatok és kapcsolódó rituálék segítenek a valódi, belső átélésben. Havonta egy alkalommal ingyenes zoom női kör online! Az egyes hónapok anyagába minden esetben bele tartoznak a kapcsolódó hagyományaink, jeles napjaink leírásai, az adott BoldogAsszonyunk története is.

Kattints a legördülőre, hogy kiválaszd a hónapot vagy fizethetsz egyben is.

Egyszerre több hónapot is hozzáadhatsz a kosaradhoz, csak egymás után kell hozzáadnod őket.

Leírás

A havonta elérhető anyagok a vásárláskor regisztrált személyes fiókodból érhetőek majd el. Az egymással való megosztást és további aktuális anyagokat, rövid meditációkat a Facebook AranyAsszony kör privát csoport tere adja és a havi női körünk.

Aki előfizet rá mindent megkap, ami az adott hónap során átadásra kerül:

1. online anyagok itt a Tudástárban a saját fiókodban érhetők el, 3 naponta kerülnek fel új leckék a hónap során. 

 • havi szinten kb. 30 A4-es oldalnyi, sűrűn írt háttéranyag (évkör, hagyományok, női minőségek, stb),
 • plusz előadások és meditációk hangfelvételei, gyakorlatok.
 • mindezek értéke kb 80 000-100 000Ft. (ennyit fizetnél, ha külön vásárolnád meg az egyes előadásokat, meditációkat, írott anyagokat, szerartásokat). Bár egyenlőre az Aranyasszony iskola előadásai, meditáció és tananyagai másként nem elérhetők. Jelenleg már az is öröm számunkra, hogy egy online tanfolyamban összegezhető egy adott havi évköri tudásanyag és a gyakorlati megvalósítást segítő gyakorlatok, kiegészítő anyagok.

​​2. zárt FB csoport tagság:

 • női kör, megosztások, fotók, ételreceptek, kristályok,
 • illóolajok, gyógynövények, otthondíszek, rituálék, hogyan csináld tippek.
 • Egy ilyen csoporttagság szerintem felbecsülhetetlen értékű, hiszen élő kapcsolódásokat jelent, valamint gyakorlati tudásokat, amelyeket az elmúlt 20 évben gyűjtöttem össze, próbáltam ki.

3. havonta egy alkalommal ingyenes Zoom női kör online!

 • ha van lehetőségünk akkor személyesen és alkotó körben éljük meg. 

A havonta átadásra került anyagok tehát:

 1. 20 év gyűjtőmunkáját,
 2. 20 év tapasztalatát,
 3. 20 év alatt beletett munkáját
 4. és az adott hónap során, további aktív, felkészülési munkát tartalmaznak.

További információk

AranyAsszony Évkör Tanfolyam

Megveszem az összes hónap anyagát egyben, +1 AranyAsszony Beavatási Útja, November, December, Január, Február, Március, Április, Május, Június, Július, Augusztus, Szeptember, Október

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AranyAsszony Évkör Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük