Aranygyökerek Teljes Csomag Transzgenerációs Tiszta Tér Teremtés Hanganyagok

44450 Ft

  • Éleszd fel az elhalt gyökérzeted!
  • CsaládRendszer Gyógyítás, amit otthon magadnak el tudsz végezni
  • “Fájdalmas Viszonyok” Családgyógyító Meditáció, hogy elengedhesd a hozott generációs sorskönyveket, átvett sorsügyeket.
  • Növessz AranyGyökereket és használd a családból fakadó erőt önmagad kiteljesítésére, egy boldog élet megteremtésére! Avagy hogyan fejlessz szárnyakat és repülj biztonsággal a HáttérErejének biztonságával.
  • Műhelygyakorlat: A hozott csomag átkainak átalakítása, az új Családtörténet megalkotása, megteremtése!
  • “AranyGyökér” Családgyógyító Meditáció, mely a családból fakadó erőt segít magadhoz venni, ezzel pedig végre önmagaddá válni és szabad, tiszta önazonos teredben újjáteremteni az életed.

2 napnyi teljes anyag, ajánlott feldolgozása inkább részeiben. De választhatod úgy is, hogy szabaddá teszel egy hétvégét és beleveted magad. Aztán bármelyik részére, különösen a családgyógyító meditációra érdemes visszatérnek később többször is.

Fontosnak tartom tudatosítani, hogy nagyon sok belső felismerésig és belső eredményig el lehet menni a célzott transzgenerációs blokkok oldásával önállóan is. Ami fennmarad, illetve természetes önvédelmi folyamtok miatt nem kerül felszínre azzal tudsz tovább menni terapeutához, akár hozzám egyéniben, vagy csoportban, akár máshoz, akihez bizalmad van ebben.

Leírás

A program áttekintést ad a családrendszer romboló és építő hatásairól, a legjellemzőbb blokkokról, tipikus generációs örökségeinkről és ezek oldási lehetőségeiről.

Az elméleti háttér mellett kiemelt szerepet kap a gyakorlat, és a blokkoldás. A két  nap  során feltérképezzük a családrendszeredet, célzottan felépített gyakorlatsorokkal megismerheted, hogy milyet segítő és gátló erőket örököltél a családodtól ötödíziglen.

Otthon végezhető technikát is tanulsz, amivel tovább folytathatod a családrendszered belső megismerését, mintáid feltárását és a generációs térből származó blokkokat. 

Tanulj hibáikból, add vissza a sorsukat, vedd vissza az erődet, gyógyíts meg családtörténetedet!

További információk

Arany Gyökerek - transzgenerációs blokkoldások, családrendező csomag

Előadások a megértésért, Gyakorlatok, A generációs egység megtalálásához, További célzott generációs tér tisztító gyakorlatok, A Test mező tisztításához, Aranygyökerek megerősítő meditáció, A teljes csomagot megvásárolom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aranygyökerek Teljes Csomag Transzgenerációs Tiszta Tér Teremtés Hanganyagok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük