Az AranyAsszony Útja: bevezető és összefoglaló felvételcsomag

12700 Ft

Bizonyára ott dobban benned is az AranyAsszony szó hallatára egy ősi, szívedben megjelenő, lelkedből felcsendülő hívás. Ezen bevezető, összefoglaló felvételcsomag intenzív tudásanyagot ismerted meg veled:

  • Mit is jelent az Aranyasszony minőség?
  • Kik voltak az Aranyasszonyok régen és kik ma?
  • Mit jelent az Aranyasszony évkör? 
  • Milyen úton ébresztheted az benned élő Aranyasszony minőséget?

Az Aranyasszony minőségről tartott előadás felvétele után egy belső kapcsolódásban kísérlek tovább.  

Ezen felvételcsomag 4 mp3 hangfelvételt tartalmaz. 

A vásárlástól számítva még 60 napon át a rendelkezésedre áll, hogy visszanézhesd, ismételhess! Közben bele fogsz tudni érezni, hogy ez a te utad e, s ha igen, akkor az Aranyasszony évkörjáró folyamatban várunk szeretettel, hogy hónapról-hónapra megismerd, feltárd és élővé váltsd mindazt, amiről most a kezdet-kezdetén hallasz az összefoglaló előadásból az Aranyasszony minőség útjáról.

Ha az ingyenes sorozaton túl vagy már, ez a legjobb következő lépés számodra! Olyan információk átadása történik, ami nincs fenn az ingyenesen elérhetők között a neten, az Aranyasszony iskola szellemi tulajdona. Megvásárlásával az iskolát, ezzel pedig a hagymonányaink gyűjtését, ápolását és továbbéltetését támogatod!

Ha vonz ez a téma, ez legyen az első lépés, hogy átlásd megértsd milyen csodálatos belső, női útról van szó, mely elvihet a küldetésfelvállalás szakrális nőiségben is betöltött szerepedig!

Szeretettel,

Pozsgai Nikoletta

Az AranyAsszony iskola vezetője

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az AranyAsszony Útja: bevezető és összefoglaló felvételcsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük