Belső Erő Ébresztő! Önvédelem minden szinten Előadás és Meditáció Hangfelvétel

11430 Ft

Előadás a bennünk élő harcos  aspektusról, hogy rendben legyünk saját erőnkkel és amikor szükségünk van rá, tudjunk élni vele! Meg tudjuk magunkat védeni minden szinten!

Meditáció a belső harcos felébresztésének női és férfi útjához. 

Hanganyagok, mp3 formátumban

Leírás

Mit is jelent a harcos archetípusa? Miképpen jelenik meg ma modern, hétköznapi világunkban? Mikor használjuk vagy miképpen fojtjuk el, a bennünk élő harcost. Főként miért teszünk így? Hogyan lehet újra aktiválni az erőt, amiről elhittük- vagy elhitették velünk, hogy elveszett?
Önvédelem minden szinten – mit is jelent ez valójában?
Az előadásban a feltáró és megértés kereső oldalról közelítem meg a bennünk élő harcost. Elsősorban a belső erő felszabadításának céljával. A blokkok oldaláról. Az erővel való visszaélés, az erőszak, az agresszió és bántalmazás okait kutatva. Saját és kliensekkel való belső munka, inkarnációs, generációs és jelen életünkben megélt tapasztalatok során kialakult blokkok okait mutatom be. Az erővesztés és az erővel való visszaélés mintázatait egybegyűjtve, a fő kérdés, hogyan békéljünk meg az erővel, miképp merjük használni önmagunk és szeretteink érdekében az élet különböző területein, ahol és amikor szükséges. Nem lefagyva, nem lebénulva, és nem is fejünket, önuralmunkat veszítve. Önmagunkért kiállva, határainkat tudatosítva és megvédve.

További információk

Arany Gyökerek - transzgenerációs blokkoldások, családrendező csomag

Előadások a megértésért, Gyakorlatok, A generációs egység megtalálásához, További célzott generációs tér tisztító gyakorlatok, A Test mező tisztításához, Aranygyökerek megerősítő meditáció, A teljes csomagot megvásárolom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Belső Erő Ébresztő! Önvédelem minden szinten Előadás és Meditáció Hangfelvétel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük