ÉletÚt Online Tanfolyam

79990 Ft

A 7 hét során:

 • Az életút szisztematikus feldolgozása
 • A legfőbb útvesztőink azonosítása – a kiutak megtalálása
 • Sorsfeladatok, Életcél és Küldetés
 • ÉletTérkép alkotás
 • Erősségek, Erőforrások összegyűjtése
 • ÉletIránytű megfogalmazás
 • Önazonos élet kialakítása – ÉletStratégia alkotás alapján

+ Ajándék: Női Önmegvalósítás E-book

+ Ajándék: Női Önmegvalósítás Est felvétele

+ Ajándék: Új Valóság Teremtő Workshop Hanganyagok

 

** Az ajándékok fokozatosan lesznek elérhetőek.

 

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Fontos tudatosítanod, hogy mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok, hogy jobban be tudd osztani az idődet:

A tanfolyam ideje 7 hét. Ennyi időt mindenképpen szánj a feldolgozására. A tanfolyami részvételi idején felül  plusz egy hónapig 7 hétig még elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. Dupla időt kapsz tehát a feldolgozásukra! A tanfolyam a megvásárlásakor indul számodra és a hozzáférési idő is.

Leírás

Hogyan tudunk új irányt találni és értelmet adni életünknek, amikor elveszítettük a lelkesedésünket vagy a fókuszt?

Bennem valami azt diktálja, hogy az életünk legyen egy szépséges, összehangolt szimfónia, nem pedig egy kaotikus zajhalmaz. Szeretném, ha mindegyikünk megtalálná azt a mély, belső összhangot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy valóban a legteljesebb életet élhessük.

Ezért úgy döntöttem, hogy létrehozok egy teret, ahol mindegyikünknek lehetősége van felfedezni az igazán valós, őszinte vágyait, azokat az ösvényeket, amelyek felé a szívünk vonzódik. Hogy segítséget nyújthassak ebben a felfedezőútban, egy sor eszközt és módszert fogok megosztani veletek, amelyek megkönnyítik az önvizsgálatot, a belső csend megtalálását és az önérvényesítés gyakorlását.

Az élet iránytűje nem más, mint az a belső irányítórendszer, ami segít minket az élet útvesztőiben navigálni. Ez az a bölcsesség, amely minden egyes döntésünk mögött áll, és amely irányít minket, hogy merre induljunk tovább. De ahhoz, hogy meghallhassuk ezt a benső iránytűt, el kell mélyülnünk magunkban, le kell csendesítenünk a külvilág zaja.

Az Életút tanfolyamom során együtt fogunk dolgozni annak érdekében, hogy felfedezzük ezt a belső útmutatót. Megtanulunk ráhangolódni, meghallani és követni azt a mélyebb, igazabb hangot, ami belül van minden egyes emberben.

(Új!) A tanfolyamon a következő témákat fogjuk érinteni:
 • Az önismeret mélyítése: Hogyan ismerhetjük fel a saját értékeinket, vágyainkat, és hogyan találhatjuk meg azt az utat, ami igazán hozzánk tartozik?
 • A belső iránytű felfedezése: Hogyan találhatjuk meg azt a belső útmutatót, ami segítségünkre lehet abban, hogy a helyes irányba haladjunk?
 • A küldetésünk tisztázása: Hogyan ismerhetjük fel és fogalmazhatjuk meg a saját életcélunkat, küldetésünket?
 • Gyakorlati lépések: Hogyan készíthetünk egy konkrét tervet, amelynek segítségével valóra válthatjuk álmainkat és céljainkat?

 

Az életút online tanfolyam részletes bemutatása videóban:

Miről szól? Hogy és miért jött létre? Miben tud segíteni neked? Hogyan zajlik? Miért érdemes jönnöd? Mit fogsz kapni a 7 hét során?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÉletÚt Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük