Ép Testben ép lélek Csomag

12%

24203 Ft

Jól-Léted kulcsa a Pozitív Énkép Hangfelvétel

Mi van ebben az előadásban?

Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó van az ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal, tehát nem csak előadás.

3896 Ft

Arany Elixír Csikung 1. ÉletKapu Tanfolyam Felvétel

Ha csikungot szeretnél tanulni ez az első lépés! Az ÉletKapu Arany Elixír csikung gyakorlatok a legfontosabb energetikai tanításokat és az egészséges test-lélek-szellem fentartásához szükséges legalapvetőbb gyakorlatokat. 

 • egy egész napos élő online  NEF 1. szint Arany Elixír csikung 1. ÉletKapuk aktiválása tanfolyam videófelvételeit tartalmazza ez a csomag
   • 60 perces teljes csikung óra felvétele
   • elméleti bevezető és háttér a csikunghoz
   • előadás arról, hogy miért fontos az Életkapuk aktiválása
   • Életkapuk aktiválása gyakorlatsor  magyarázattal
   • Életkapu forma gyakorlása
   • Életkapu aktiváló meditáció

Mennyi ideig hozzáférhetőek az anyagok?

Ez a tanfolyam egy egynapos élő online tanfolyam felvételeit tartalmazza, egy napot tehát mindenképpen szánj majd rájuk, de az 1 nap mellé további 1 plusz hónapig elérhetőek lesznek itt a tudástárban az anyagok, hogy legyen időd ismételni, elmélyülni, begyakorolni a tanultakat. 

17523 Ft

Egységben önmagaddal női meditációs videó

Középpontban, egységben önmagaddal, lelki békédet megőrizve, harmóniában és áramlásban lenni az “itt és most”-ban…igen, ez könnyű a Himalája tetején, egy kolostorban ülve. Egy-két fokkal nehezebb a nyugati, rohanó világ emberének.

2784 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ép Testben ép lélek Csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük