Fekete Madonna Előadások és Beavató Tanítások a két Napunkról

22860 Ft

FÉNY ÜNNEPi ELŐADÁS * MEDITÁCIÓ * JÖVŐTEREMTŐ FÉNY SPIRÁL JÁRÁS , melyet otthon saját belső szertartástként érdemess elvégezz


Az elaődás fő témái:

  • A Fény születésének ünnepe ősi hagyományainkban
  • A Fekete Madonna és Szülő Boldogasszony valódi jelentése, üzenete a kerecsen fényünnepünk kapcsán
  • A lélekmadár, a fénymadár felszárnyalása (sólyomröptetés)

A Fényünnep lényegéről szóló bevezető, majd előadás felvétel és egy meditáció hangfelvétele, mp3 formátuban

Erős felismeréseket hozó tabuledöntő, korszakváltást hozó, útnak indító előadás például a két napunkról és az eltagadott Fekete Madonna minőségekről, nőiségünk őserejéhez kapcsolódó alapvető tanításokról. Legalábbis annak kéne lennie!

Leírás

Minden évben eljön december 21, amikor az évkörön a téli napfordulóval átfordul a természeti idő kereke. Fény ünnepnek hívták ezt korábban a kereszténység előtt és a korakereszténység idejében is. Később a karácsonyi Szent Este megnevezésével december 24-re került a fény ünnepe, de az évkörön ma is a napfordulóhoz kötjük azt.

A fény újjászülése a nőben történik meg – a régiek ezt ünnepelték, amikor még nem adventként készültünk a december 21-i téli napfordulóra.

Mint írtam az előzőekben oly sokszor, a Nő az, akinek a helyén állnia – pszichésen, energetikailag, szakrálisan  és fizikailag egyaránt.  Majd Ő az, aki át tudja szeretni a férfit, a világot – kicsiben és nagyban egyaránt. Belőle születik az Új, az Új generáció és Ő szüli az Új föld álmát a valóságba. A megnyilvánult világ a nőből, azaz belőled és belőlem árad ki! A teremtő idea hozzánk elsősorban az érzéseink útján érkezik meg, az intuíció és az inspiráció útján. Majd megfogan bennünk, érleljük, tápláljuk, növeljük és a maga idejében világra szüljük a csodákat!

Mi nők, az Élet Asszonyai vagyunk!

 A teremtő idea hozzánk, nőkhöz elsősorban az érzéseink útján érkezik meg, az intuíció és az inspiráció útján. Majd megfogan bennünk, érleljük, tápláljuk, növeljük és a maga idejében világra szüljük a csodákat! Kapcsolódj újra az életet foganó és életed adó erődhöz, mely nem csak gyermeket szül a világra, hanem az új világot szüli meg a ma gyermekeinek! Légy Te is a Fénnyel várandós Asszony, ki szívszeretetével és méhének erejével áldottá teszi minden földi teremtését!

Régi hagyományainkban a fényt szülő asszonyi erőt ünnepeltük ekkor. Ezt szeretném visszahívni a köztudatba, ezért a december 21-i Fény Ünnepet kifejezetten a Fekete Madonnának és a Szülő Boldogasszonynak szentelem az előadást, a lélek madár sólyom felszárnyalása mellett.

Töltődj fel, erősödj meg az összerendezettségben, érkezz meg a békébe, hogy összerendező erővé lehess a környezetedben. Olyan ez mintha fáklyává válnál a sötétségben.

Légy fáklya, aki világít a sötétben, s gyújtsd meg a környezetedben élők szívének lángját!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete Madonna Előadások és Beavató Tanítások a két Napunkról” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük