Gyógyulj a Bizalomban című program Hanganyagok

6350 Ft

Előadás és meditáció hanganyagok (mp3)

VezérFonal a 4 karmikus (rém)álomból ébresztő LÉTKÉRDÉS mentén:

  • 1. Oldjuk az ŐsTöréseket, melyek elválasztottak az EGYség megtapasztalásától
  • 2. Feltárjuk mikor és hogyan történtek, hogy átvéve üzenetüket elengedhessük őket végleg.
  • 3. Lecseréljük a BiazalomHiányban gyökerező Félelmeket szeretetre…elsősorban Önszeretetre.
  • 4. Visszatérés a Bizalomba, visszatérés a végtelen szeretetbe
  • 5. Megnyílhatunk a JÓra, a jól-létre, bőségre, szerelmetes párkapcsolatra.

Leírás

Mi is a bizalom?

Telített állapot. Méghozzá olyan, amikor telve vagyok isteni önMagommal, az Isteni tudatával Egységben teljes hitem van abban, hogy ami történik, az csak és kizárólag jó lehet az én számomra. Bizalmam van ezért önmagam iránt – bármilyen tapasztalásban vagyok éppen, s bármilyenbe készülök lépni. A tapasztalás során teljesebb önmagammá érek, nemesedik lelkem. 

A bizalommal telített állapotban nyílik a VAN tudata 

A hajdanvolt egység kora, ami jelen életünkben magzati korunkhoz köthetően midannyiunknak megvan a sejtmemóriában és a holografikus információs terünkben, melyet a lélekMagunk őriz. A belső EGYSÉG MINTÁINK aktiválhatóak, ahogy azt az Egység Minta Teremtő körökön és a Szinkron képzések során már tapsztalhattátok sokan.

Teendők a Teremtési Potenciálod helyreállításáért:

1. Feloldani azokata  blokkokat, ami elválasztott az EGYség megtapasztalásától:

    • Legyen az közvetlenül megnyilvánuló agresszió, erőszak, kemény és rideg szülő magatartás, szeretethiányok, figyelemhiány, molesztálás-szexuális abúzus, melyekkel szemben kicsik, védtelenek, gyengék voltunk és tehetetlenek. Így ezek maradtak belső reakció-mintáink, mellyel szemben vagy küzdünk, lázadunk, vagy tehetetlenül vergődünk.
    • Avagy közvetve megjelenő – a szülők magatartásán, egymás felé tanúsított viselkedésükben megtapasztalt“látott” módon és sajnos a legnehezebben felismerhető, komolyabb belső munkát és öngyógyító folyamatot igénylő a kimondott-kimondatlan szülőielvárások alapján deformációt okozó. 

2. Feltárni mikor és hogyan történtek, hogy átvéve üzenetüket elengedhessük őket végleg, a megértés után új valóságot teremthessünk magunknak. 

Valódi törések, szétesések, egység-vesztés és végül önvesztés következik be  “csupán” azért, hogy megfeleljünk annak, amit tőlünk várnak, amilyennek bennünket látni szeretnének. Jónak, kislánynak avagy éppenséggel kisfiúnak, okosnak, csendesnek avagy valami teljesen másnak mint. Másnak, mint amilyenek mi magunk lennénk…ha hagynák, ha engednék, sőt, ha bátorítanák, hogy önmagunk lehessünk.

Minél korábban történt az életünkben az őstörés, -és ez mindenkinél bekövetkezik magzati korban! – annál erőteljesebb lesz a személyiségben a bizalom vesztés. Ennek pszichés folyamatáról, gyermeklélektani vonatkozásáról is szólok ezen az előadáson:

GYÓGYULJ A BIZALOMBAN

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyógyulj a Bizalomban című program Hanganyagok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük