Gyógyulj a bizalomban Előadás Hangfeltvétel

19050 Ft

VezérFonal a 4 karmikus (rém)álomból ébresztő LÉTKÉRDÉS mentén:

 • 1. Oldjuk az ŐsTöréseket, melyek elválasztottak az EGYség megtapasztalásától
 • 2. Feltárjuk mikor és hogyan történtek, hogy átvéve üzenetüket elengedhessük őket végleg.
 • 3. Lecseréljük a BiazalomHiányban gyökerező Félelmeket szeretetre…elsősorban Önszeretetre.
 • 4. Visszatérés a Bizalomba, visszatérés a végtelen szeretetbe
 • 5. Megnyílhatunk a JÓra, a jól-létre, bőségre, szerelmetes párkapcsolatra.

Leírás

Mi is a bizalom?

Telített állapot. Méghozzá olyan, amikor telve vagyok isteni önMagommal, az Isteni tudatával Egységben teljes hitem van abban, hogy ami történik, az csak és kizárólag jó lehet az én számomra. Bizalmam van ezért önmagam iránt – bármilyen tapasztalásban vagyok éppen, s bármilyenbe készülök lépni. A tapasztalás során teljesebb önmagammá érek, nemesedik lelkem. 

A bizalommal telített állapotban nyílik a VAN tudata 

A hajdanvolt egység kora, ami jelen életünkben magzati korunkhoz köthetően midannyiunknak megvan a sejtmemóriában és a holografikus információs terünkben, melyet a lélekMagunk őriz. A belső EGYSÉG MINTÁINK aktiválhatóak, ahogy azt az Egység Minta Teremtő körökön és a Szinkron képzések során már tapsztalhattátok sokan.

Visszatérés a Bizalomba, visszatérés a végtelen szeretetbe

A program során a bizalmat gyógyítjuk magunkban – hogy a bizalom kinyissa az elfogadás kapuit és befogadhassuk mindazt az égi és földi jót, ami ADOTT a számunkra – ha megengedjük megérkezni. 

Teendők a Teremtési Potenciálod helyreállításáért:

1. Feloldani azokata  blokkokat, ami elválasztott az EGYség megtapasztalásától:

  • Legyen az közvetlenül megnyilvánuló agresszió, erőszak, kemény és rideg szülő magatartás, szeretethiányok, figyelemhiány, molesztálás-szexuális abúzus, melyekkel szemben kicsik, védtelenek, gyengék voltunk és tehetetlenek. Így ezek maradtak belső reakció-mintáink, mellyel szemben vagy küzdünk, lázadunk, vagy tehetetlenül vergődünk.
  • Avagy közvetve megjelenő – a szülők magatartásán, egymás felé tanúsított viselkedésükben megtapasztalt“látott” módon és sajnos a legnehezebben felismerhető, komolyabb belső munkát és öngyógyító folyamatot igénylő a kimondott-kimondatlan szülőielvárások alapján deformációt okozó. 

2. Feltárni mikor és hogyan történtek, hogy átvéve üzenetüket elengedhessük őket végleg, a megértés után új valóságot teremthessünk magunknak. 

Valódi törések, szétesések, egység-vesztés és végül önvesztés következik be  “csupán” azért, hogy megfeleljünk annak, amit tőlünk várnak, amilyennek bennünket látni szeretnének. Jónak, kislánynak avagy éppenséggel kisfiúnak, okosnak, csendesnek avagy valami teljesen másnak mint. Másnak, mint amilyenek mi magunk lennénk…ha hagynák, ha engednék, sőt, ha bátorítanák, hogy önmagunk lehessünk.

Minél korábban történt az életünkben az őstörés, -és ez mindenkinél bekövetkezik magzati korban! – annál erőteljesebb lesz a személyiségben a bizalom vesztés. Ennek pszichés folyamatáról, gyermeklélektani vonatkozásáról is szólok az előadásban.

Minél erőteljesebb az őstörés mintázata, s minél több negatív elvárás alapú deformitás keletkezik a személyiségünkben annál nehezebb felnőtt korunkban “átépíteni” a személyiség szerkezetét.

A személyiségmagi alapproblémák – gyökérproblémák ezért azok, amelyekhez mindenképpen el kell jussunk az önismereti-öngyógyító folyamatunkban. A gyökérproblémák meggyógyítása nélkül hiába végzünk felszínes átalakításokat, nem fog működni. Visszaesés és sajnos egyre reményvesztettebb, kudarcosabb élménnyé válhat a “tudatos teremtés”, a célmegvalósítás folyamata… keserű kényszerpályák sorozatává az élet maga.

Az ősbizalom blokkokat nem oldott tudatos életet élők számára, s főként a nem tudatos életet élők számára pedig ha fel is merül a változás lehetősége…a javulást hozó változás nem tud maradandó, tartós élménnyé válni, mert a személyiség nem tudja elfogadni a jót! 

Marad a sóvárgás, s talán még rosszabb eseteiben az irigység, féltékenység, ítélkezés…azaz olyan negatív töltésű megtapasztalások, melyek valójában csak elmélyítik a megfosztottság mélyen fájdalmas élményét.

3. Cseréljük le a BiazalomHiányban gyökerező Félelmeket szeretetre…elsősorban Önszeretetre.  

Kapcsoljuk be és erősítsük fel azt, ami az Egység Mintáinkhoz kapcsolódik, amiből valódi bizalom tud születni újra bennünk:

 • önmagunk és tapasztalásaink iránt
 • a párunk iránt, akivel együtt élünk
 • leendő párunk iránt, hogy egyáltalán meg tudjon érkezni avagy meg tudjon maradni velünk
 • a külvilág iránt, általában a világ iránt, hogy abban ne kelljen félelemben éljünk

Gyógyulj a Bizalomban – megnyílás a jóra

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyógyulj a bizalomban Előadás Hangfeltvétel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük