Vörös Sátor női szeretet tér meditáció Hanganyag

6350 Ft

Vörös Sátor online meditációsorozat egyik gyöngyszeme, melynek témája a SZERETŐ NŐI MINŐSÉGünk!

Hangfelvétel, mp3

Annyi szégyen, bűntudat, fájdalom, blokk kapcsolódik ide, hogy szeretném, ha az együtt erejében könnyebb lenne számodra is az emlékezés, a kapcsolódás ahhoz a részedhez, aki hisz benned a tiszta szerelemben, a szerelem magas megélhető minőségeiben.

Gyógyuljon a benned élő szerető nő! Kifejezetten a szerethető, szeretetre méltó és szeretni tudó csodálatos, gyönyörteljes női részünket gyógyítjuk!

Leírás

A Vörös Sátor a nők közösséget alkotó erejének szimbóluma. A Sátor terét mi nők alkotjuk, de ehhez gyógyulnunk kell. A Vörös Sátor meditációkat és programokat kifejezetten azért tartom, hogy a nővériség sebeit gyógyítsuk és megérkezzünk a valódi női összetartozásba!

….hogy a női minőség megélhető legyen újra és mi nők valóban a helyünkre álljunk saját életünkben és a világ egészében.

Ebben a hanganyagban, a bevezetésben röviden szó lesz a Vörös Sátorról mint hagyományról, mint jelképről, majd a meditáció terében együtt belépünk a Vörös Sátorba.

Aztán, ezen meditáció során kifejezetten a szerethető, szeretetre méltó és szeretni tudó csodálatos, gyönyörteljes női részünket gyógyítjuk!

További információk

Arany Gyökerek - transzgenerációs blokkoldások, családrendező csomag

Előadások a megértésért, Gyakorlatok, A generációs egység megtalálásához, További célzott generációs tér tisztító gyakorlatok, A Test mező tisztításához, Aranygyökerek megerősítő meditáció, A teljes csomagot megvásárolom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vörös Sátor női szeretet tér meditáció Hanganyag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük