Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam

58420 Ft

Az Integrált Tarot és Számmisztika Tanfolyam 19 leckéből álló 20 hetes online tanfolyam. 

Különlegesssége, hogy integráltan tanítja a közös analógiák és gyökér ősképek mentén a két rendszert. Ami valójában EGY. Volt. Majd több darabra szakadt… mi pedig újra összerakjuk és eggyé tesszük a mögötte álló örök EGYet. Az út közben pedig összerakjuk széttöredezett önmagunkat, emlékezünk részinkre. A számok,archetípusok, szimbólumok beavató útján önMAGodba érkezel. Megtanulod kiszámítani saját életszámaidat, beazonosítod életküldetésedet, a névmisztika alpján a betűk világában is értőn olvasol majd… és ezek csak az elsődleges ajándékok. A főnyeremény a valódi önmagad!

Legfontosabb témák:

 • A legfontosabb tudnivalók a Tarot történetéből
 • Tarot alapok, a Tarot mint az önmegvalósítás teljes története és útja, a “Hős Utazása”
 • Kulcsok a Tarot lapokhoz – rövid értelmezések
 • A Nagy Arkánumok, azaz Nagy LétTitkok és tanítások
 • Tarot kártyák 1. trimeszter: Bolond, Mágus, Főpapnő, Uralkodónő, Uralkodó, Főpap, Szeretők, Diadalszekér
 • Tarot Kártyák 2. trimeszter: Erő, Remete, Szerencsekerék, Igazság, Akasztott, Halál, Kiegyenlítődés
 • Tarot Kártyák 3 trimeszter: Ördög, Torony, Csillag, Hold, Nap, Végítélet, Világ
 •  A Kis Arkánumok, azaz Kis ÉletTitkok és tanítások
 • Alapvető és különleges Tarot kirakások
 • Beavatási Kártya – Személyes Erő Lap
 • Egyedi fejlesztésű módszer: ÉletEszencia kirakás, Létkerék

A tanfolyam ideje 20 hét. Segítségül adjuk még hozzá, hogy további 60 napig visssza tudsz térni az egyes részekre, ha esetleg csúsznál az egyes leckék feldolgozásában, akkor  legyen időd még pótolni, imételni, elmélyülni.

Leírás

A tarot és a számmisztika ismeretének további előnyei

 1. Az orákulum rendszerek megismerése fejleszti:
  • az analógiás gondolkodást,
  • a kapcsolatteremtő-asszociatív gondolkodást,
  • alternatív megoldások felismerését,
  • az élet által felkínált lehetőségek meglátását,
  • a képi látásmódot és
  • legjelentősebb mértékben az érzékeken túli érzékelést,
  • valamint az intuíciót.
 2.  A tarot és a számmisztika orákulumok, azaz a “nem ismert” világból származó üzenetek, tanítások kommunikációs csatornájává is válik egy idő után a haladó gyakorló számára.

Miért tanítom a két rendszert együtt, egymással integrált módon?

…hogy ne csak nézz a két szemeddel, hanem láss is…sőt, ha lehet mind a hárommal:)

A két rendszer olyan mintha egy nagyobb rendszer kettétört darabja lenne. Egymást erősítő, többszörösen kiegészítő és felerősítő hatása miatt érdemes a kettőt párhuzamosan, együtt tanulni és gyakorolni. Olyan ez mintha kétszárnyú ablakot teljesen kinyitnál…külön-külön tanulva az ablaknak mindig csak az egyik szárnya nyílik fel és nincs kapcsolat a kettő között, kevéssé van lehetőség kinyílni a teljesség látásra.

Tarot és Számmisztika – Mi a közös bennük?

Mindkettő ún. ősképekkel (archetípusokkal) dolgozik. A Pitagoraszi számmisztika rendszer a naprendszerünket veszi alapul és minden egyes számhoz bolygót, archetípust kapcsol. Az analogikus gondolkodás az asztrológiában is használt módon, egymásnak megfeleltethető módon használja az egyes bolygókat, archetípusokat, leírásokat és értelmezéseket. A Pitagoraszi rendszer  analógiás gondolkodású, asztrológiai alapú, ősképekre épül, ezért jól alkalmazható a tarot rendszerével együtt.

A tapasztalatom szerint lehet a két rendszert külön-külön tanulni és a legtöbben így is tesznek. Ennek eredményeképpen nem, vagy kevéssé tudják a két rendszer egymást kiegészítő hatásait látni, érzékelni és használni. A két rendszer egyedileg alkalmazva is egész, viszont a kettő együttes alkalmazása, “olvasása” szintézist és rendszerlátást eredményez, többszörösére növelve a kártyákból és a számokon keresztül átvehető bölcsességet.

Élethelyzet elemzés, önismeret és NEM jóslás!

Számomra ez a két módszer alapvető és gyors segédeszköz, ha az élethelyzetemet át szeretném látni, ha döntést kell hozzak és az egyes irányok várható “következményeit” szeretném előre látni. A számmisztikát használom a klienskapcsolatokban is – gyors és komplex plusz információ arról a személyről, aki Veled szemben ül:) A programok során is gyakran választok olyan dátumot, ami az adott témakörnek a leginkább megfelel…és olyan is volt már, hogy egy adott programra készülve pont a tarot és számmisztika segítségével láttam rá annak “valódi” céljára.

Soha nem használtam és nem is szeretném jóslás céljaira használni a kártyákat. A jóslással nem értek egyet, mert programoz. Az igaz, hogy adott pillanatban vannak előre látható tendenciák egy kirakásból, egy számmisztika elemzésből például a következő évedre vonatkoztatva. Az is igaz viszont, hogy ezek csak az adott pillanatban látszó tendenciák, és VAN szabad akaratod…mindig. Ezt soha nem szabad elvenni azzal, hogy valaki megmondja neked mit KELL tenned egy adott helyzetben. Amit egy kártya elemzés során mondunk az programoz is, ezért különös elővigyázatossággal kell eljárni – mindig szabad utat hagyva arra, hogy az egyén a saját megoldását és útját találhassa meg. Ha ezt nem engednénk meg neki, akkor a szabad akaratától és ezáltal az egyéni fejlődési útjától fosztanánk meg.

A célom minden esetben az, hogy az egyént kísérjem a saját folyamatában, “rányissam” a szemét az élete mozgatórugóira.

Mire lesz szükséged a tanfolyam során?

1. Kártyacsomag

 

A tanfolyam elvégezhető tarot kártya csomag nélkül is, de valódi értelme akkor lesz, ha személyes kapcsolatot tudsz kialakítani a kártyákkal. Ehhez ajánlott tehát, hogy legyen saját csomagod. A tanfolyam a Rider-Waite tarot kártyára épül. Kezdésnek fontos a jól átlátható, könnyen értelmezhető alaprendszer. Utána mindenki kiválaszthatja majd azt a szimbólumrendszert, amivel szívesen dolgozik és megkeresheti a számára legjobban működő tarot kártyaábrázolást, csomagot.

2. Jegyzetfüzet, napló

Hasznos, ha az itt található anyagok alapján jegyzetet készítesz önmagadnak, felírod a felismeréseidet, egy helyen tartod a rád (és kérdéseidre) vonatkozó számokat, kártyavetéseket és azok értelmezéseit.

3.Elköteleződés a választásod mellett

Azzal, hogy jelentkeztél a tanfolyamra kinyitottál egy kaput önmagad előtt. Ahhoz hogy az önismereti út valóban meghozza a várt eredményeket érdemes kitartanod a tanfolyam végéig. Azaz az elején jó, ha egyszerűen úgy döntesz, hogy végig fogod olvasni és hallgatni a tanfolyamot, egyfajta elköteleződést vállalva ezáltal önmagad mellett. Önmagad mellett, hiszen valamiért azt érezted, hogy erre kell tovább menj. Érdemes ennek az intuíciódnak megfelelni és nyitottan keresni, hogy vajon egészen pontosan hová fog elvinni téged mindaz, ami itt most a tanfolyam alatt kinyílik a számodra.

Bár a tanfolyam nem személyes részvételű, és ennek vannak előnyei és hátrányai is, a legfontosabb, hogy megszokd ezt a fajta tanulási módszert. Előnye, hogy bármikor el tudod olvasni a következő anyagot, meg tudod hallgatni a felvételeket, tehát nem kell személyesen egy helyen is időben lennünk. Ugyanakkor érdemes a tanfolyam ütemét figyelembe venned, tehát a két-három naponta érkező leckéket követned, az egyes anyagok felhalmozódását elkerülendő.

A  meglátásaidat, kérdéseidet a hozzászólások között várom és ösztönözlek arra mindannyiotokat, hogy egymással is kommunikáljatok. A korábbi tanfolyamok tapasztalata alapján ez különösen hasznos lehet (mások meglátását megismerheted, megoszthatod  személyes véleményed, kételyed, felteheted kérdésed egyszerre több embernek is, stb.) Egymás támogatása, a közös sorsok felismerése és az intim légkör mindig segíti a tanultak beépítését és a belső folyamatokat is:)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Integrált Tarot és Számmisztika Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük