Ismerd meg önmagad! Előadás és meditáció

12700 Ft

Ismerd meg ÖnMAgod! anyagok tartalmáról:

1. Előadás az önismeretről, a delphoi jósda jelmondatával: Ismerd meg Önmegad!

2. Meditációs hanganyag, mellyel saját magad is végigjárhatod azt a 7 gyűrűs belső labirintus útját, amit a szertartáson résztvevők járnak

Leírás

Az önismeretről, Igaz Önvalód felismeréséhez vehető belső kérdésekről és a Delphi hagyományokról tartok előadást, majd a második részben következik a A Válasz Te Vagy! c. szertartás. A szertartás keretét a Delphoi jósda papnőinek, a Pythiáknak, orákulum olvasó hagyománya adja. Lesz labirintusjárás, mely izgalmas módja önmagad felfedezésének. 7 felismerés kapunk keresztül bonthatod le mindazt, ami már nem TE vagy! Megelevenítjük a Delphi jósdát is, ahol felteheted a számodra legfontosabb kérdést. (a kérdés jó megfogalmazásában az előtte lévő előadásban adok majd kulcsokat:).

Ízelítő a programhoz:

Az önismeret az alapja mindennek, ahogy az ókori görögök is megállapították:

Gnoti Seauton! azaz Ismerd meg Önmagad és minden kérdésed megválaszoltatik

Az önismeret hosszú út, vannak külső és vannak belső útjai. Önmagad megismerésében sok eszköz és módszer segít, ezekről (is) szól majd a szerdai előadásom. Az egyik legfontosabb eszköz a helyes kérdés feltétele. Mert hiába mész el egy asztrológushoz, vagy tarot elemzésre, tenyér jóshoz, hiába kérdezed Istent, ha nem jól teszed fel a kérdést.

Kérdezni tudni kell – de senki sem születik így, mind tanuljuk és tökéletesítjük kérdéseinket és így adott válaszainkat is

A kérdés feltevésnek nagy hagyománya volt – gondolj csak Szókratész tanítói megközelítésére, mely szerint a tanítvány akkor tanul a legjobban, ha saját maga fogalmaz meg kérdéseket.

Ha a szándékod, s a hallásod tiszta a megfelelő kérdéseket kérdezve felnyílik előtted a teljes valóság. Így önmagad válsz saját bölcs vezetőddé, belső fény-forrásoddal világíthatod meg az előtted álló utat. (P.Nikol)

Ahogy előre haladsz az életedben és a tudatosodás útján egyre jobb kérdéseket teszel fel az életről, az utadról, a kapcsolataidról. Kinek? Önmagadnak, az általad legtisztábbnak tartott legfelsőbb minőségnek, tanítóidnak-mestereidnek-terapeutádnak, társaidnak, stb. Röviden a belső és külső környezetednek. A hallásodnak azonban meg kell tisztulnia, hiszen a külső zaj, az elme belső zaja egyszerűen eltompítják vagy túlharsogják a szív és legfelsőbb Önmagad tiszta, ámde csendes hangját!

S az ember addig kérdezget kifelé míg a belső válaszokat tisztán nem hallja meg! 

Jómagam 2 kérdezési módszert használok – mind önmagam életében mind kliens-praxisban, s melyet megismerve és kipróbálva Te is közelebb viheted önmagad a valódi belső válaszod felismeréséhez!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ismerd meg önmagad! Előadás és meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük