Istennő Kódok Aktiválása Előadás és Meditáció

19050 Ft

Az Istennő Kódok Ébresztése – Sorozatindító Előadás és Meditáció

Az Élet Választása az Életellenes Embertelen, Önpusztító Világalakulás Helyett

Fő témák:

 • Isten és Istennő fogalmaink világtörténeti korokon át
 • Milyen is az Istennő Világa?
 • Hogyan gyógyítja a női minőség a sebeket, lelki sérüléseket?
 • Miért fontos a női elvvel ma újra kapcsolódnia a modern embernek?
 • Magyarságunk Istennőképe és életelvi gyökereink
 • Hogyan térhetünk vissza az  élet választásába  és oldhatjuk ki a bennünk és Földünkön pusztítást végző, megbetegítő életellenes mintákat?

A meditációban az isteni női minőséget ébresztjük.

A sorozat további részeinek tartalma hamarosan felkerül.

Leírás

Eljött az ideje. Az Ő kora. Az Isteni Női minőségé. Miért? Mert káosz van, mert szűk-ség van. Egy olyan Földön, ami képes lenne akár a 8 milliárd embert is ellátni. Egy táguló univerzumban, ami a bőség, a VAN birodalma. 

Az Életért, az Életedért, a Jövőnkért!

Az Élet Eltiprása, Pusztulása helyett… Az életelv felbomlott és helyette a férfi minőség Marsikus, háborús, bírvágyra alapozott versengő és szemet-szemért fogat-fogért ideje érkezett el. A Vaskor legmélye. A legsötétebb évek… most vannak. Az Armageddon az emberekben zajlik. Itt és most.

Az Isteni Női minőség minden kulturában – kivéve a miénket és az elmúlt bő 3000 évet, tisztelt, megbecsült volt. Mi több, a NŐ köré rendeződött a társadalom, a nemzet, a nemzetség, a család. A Női Alap Minőség – amikor jól  működik és egyensúlyban, akkor egyensúlyban tudja tartani a világunkat, belül és kívül egyaránt.

 

HA és amilyen mértékében a női minőség helyre tud állni, olyan mértékben és olyan gyorsan tud felépülni az új férfi minőség.

Nem azért mondom ezeket, mert trendi lett így nyilatkozni. Hanem azért, mert egyike vagyok azoknak, akik elkezdték ezt modani 20+ éve… és nem csak mondani. A küldetésem lényege, hogy visszavezesselek a forrásodhoz, az eredendő lényedhez, a legtisztább belső fény forrásodhoz. Már 2005-ben ezért alapítottam a Fény-Forrás Szellemi központot.

Kutatom a miérteket, a válaszokért…és leginkább a kiútért!

Jó 25 éve kutatom kifejezetten a nőiségtörténetét az egyetemes kulturtöténetünkben, történelmünkben, vallásainkban és a kollektív női fájdalomtestben blokkoldásokat vezetve egyéni és csoportos szinten. 

…és most összerendezve megosztok mindent, amit találtam! A nőiség múltját, jelenét … egy lehetséges jobb jövő reményében. 

Amit mi teremtünk. 

De hogyan?

Ez egy folyamat… zajlik már jónéhány évtizede. Tudom, hogy benned, máskülönben nem olvasnád a hírlevelemet itt és most. De tudom, hogy fontos neked is…hogy legyen a földünknek a pusztuláson kívül más alternatívája! 

Ahhoz, hogy ne csak kitaláljuk az új hogyant…

Egy hosszabb folyamaton kell végigmenjünk…megérteni, hogy mi történt a múltba és miért, meggyógyítani a sebeinket és onnan….onnan már lehet új mintát építeni, a saját életünkben kezdbe a változást.

Az egyetemes és nőiségtörténeti kutatásaim összegzéseképpen is elindul most egy 24 részes sorozat. Igen, jól látod…ez nem kevés. De végül is 200 ezer évről beszélünk, ahhoz képest pedig nagy dolog, hogy csak 24 részbe bele lehet tömöríteni a múltat, az útkeresést és a jelen már működő új mintáit. 

Gyere és kapj válaszokat, találj kiutat!

 • Hol veszett el a nőiség belső egyensúlya?
 • Hogyan történhetet ez meg?
 • …és főként tanultunk-e már belőle?
 • Meg tudjuk-e gyógyítani a sebeinket?
 • Tudjuk-e másként csinálni?
 • Mit tanulhatunk a régi életelvű anyaelvű korokból?
 • Hogyan építhetünk fel egy új világot, ami nem az orwelli 1984, vagy a Huxley féle Szép Új Világ és nem is Madách Ember Tragédiájának falanszter jelenete?
 • Mi a lényege az isteni női minőségnek? 
 • Milyen az Istennő világa valójában? 
 • …és mennyivel többet jelent, minthogy férfi vagy női isteni minőségben nevezzük meg a teremtőt… Ah, mennyivel többről van itt szó!

Várlak szeretettel,

Az Első Sorozatnyitó előadás és meditáció 2024.01.24-én lesz 20:00-tól, ONLINE, Zoomon!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Istennő Kódok Aktiválása Előadás és Meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük