Köldök Csakra Előadás és Blokkoldó Meditáció

5715 Ft

A köldök-csakra az ’én’ energiáit fejezi ki, és érzéseinket irányítja. Energetikailag hozzá tartozik az asztrális test. Pszichológiailag értelmezve pedig a csakra szintjén kerül az egyén az érzéseinek tudatába. Itt szembesülünk árnyékunkkal, tehát a jó és a rossz, a hatalom és az alávetettség polaritásával. A csakrához kötődő kép, Szent Mihály harca a sárkánnyal, szimbolizálja a küzdelmeinket a ’gonosszal’ és az ösztönökkel, amelyek ehhez a síkhoz tartoznak. Ebben a harcban bontakoztatjuk ki személyiségünket, és megtanuljuk ésszerűen használni akaratunkat, ami e csakra egyik legfontosabb tanulási feladata. A köldök-csakra energiáinak segítségével vívjuk meg csatáinkat a külvilággal és belső világunkkal is. Kénytelenek vagyunk harcolni, így szembesülni saját agressziónkkal is.

Leírás

Több mint csakrameditációs est

A szokásos csakrameditációk alapján túl ezen csakrablokk oldó estek fókusza a fájdalom-test mintázatainak tudatos lebontása-átalakítása. Ilyen módon a csakrákhoz tartozó témákon túl, azon is dolgozunk, hogy az adott területet a megélhető legmagasabb és legtisztább szintje felé segítsük, ami maga az Öröm-Test építésének folyamata.

A köldökcsakra előadás és meditáció után:

Szeretnélek arra kérni, hogy foglald össze pár mondatban, hogy milyen felismeréseket hozott az előadás és milyen megéléseid lettek közben. A megosztásodat itt a hozzászólások között is szívesen olvasom és magánlevélben is megírhatod a mélyebb, személyesebb részeket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Köldök Csakra Előadás és Blokkoldó Meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük