Korona Csakra Hanganyagok

5715 Ft

Előadás és meditáció. 2 óra + mp3 hanganyag, a meditációt éneklő kristálytállal is és dobbal is kísértük egy részen, melyek finoman hangolnak és megtartanak az egység terében.

A  korona csakra az illúziókon túli létezés, az állandó VANság, bőség, végtelen szeretet megélésének helyébe. A korona csakra a maga isteni hetességével elvisz a ködfálylakon túlra, a végtelenbe és az egységben való feloldódottságba. A “legyen meg a TE akaratod” itt már nem választás, hanem azonosulás. Azonosság valódi és legteljesebb önmagunkkal.

A negatív fájdalomtesti mintázat oldódásával helyet adunk a teljesség megélésének, a megtapasztalható legjobb életminőség kibontakozásához, életünk újjáteremtéséhez.

Lejjebb tekerve a leírásnál találsz egy idézett részt ebből a meditációból, hogy bele tudj érezni, milyen velem egy meditáció.

Leírás

A fő létkérdéseink

A kérdések-kérdése szokott lenni emberi életünkben a “ki vagyok én és miért születtem erre a világra”. Ez két alapvető kérdés mindannyiunkban ott motoszkál, újabb és újabb felvetésekkel és tovább vizsgálandó kérdésekkel. S ha metafizikailag meg is határozzuk például azt, hogy az önmagát és a legfelsőbb önvalót megtapasztalni vágyó lelkekként az anyagi síkon testet öltünk, ennek értelmében legfőbb dolgunk a tapasztalás és az ezen keresztül való önmegismerés, fejlődés és az egyre teljesebb szintű önmegvalósítás. Mindehhez kapcsolódik még az egyéni, családi, lélekcsaládi, népkarmához és a Föld bolygó egészéhez kötődő vállalásaink sora, melyek az én meglátásomban az előzőeket segítik, szolgálják tehát az önmegismerés, fejlődés és az önmegvalósítás folyamatát.

Idézet Nikol meditációjának szövegéből:

“…a sorsmintázatok mint lépcsők hevernek mögötted, melyen fellépdeltél és megérkeztél mostani önmagadba. Emlékezel az egységre, öleled a mindent magadban magadhoz, mindent ami széthullott…az emlékszemeket… a gyöngyöket összeszeded, és egyre tisztábban elékszel a a szférák zenéjére, a távolban kinyújtózóó csendre.
Dobban a szíved, újra hallod a földi menyország jövőből átsejlő hangjait. Hittel telik meg ezer darabra törött szíved. Kétely hozzád többé utat nem talál. Már emlékszel az EGYségre, újra…a teljességet választod középpontul. Így magad válsz az egységgé és magad válsz a teljességgé.
Bátran kimondhatod…
“Világomban nincsen többé szétválasztottság, elkülönülés, magamhoz öleltem mindezt, mint a sorsom mintázatának egy egy lépcsőfokát, ami a saját egységembe most visszavezetett.
A teljességet a fizikaiban élem, a testemben a lelkem fénye dobban. Szellemi tiszta önmagomból lépek. Istenben élek. “

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Korona Csakra Hanganyagok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük