Mária Misztériuma Szófia-Ízisz Arany Fátyol Tanításokkal Előadás és Meditáció

21590 Ft

Mária Élete és Ajándéka a Világnak a Szófia-Ízisz Szent Papnői Vonal Tanításaival

ELŐADÁS * MEDITÁCIÓ * SZERTARTÁS

Anna-Mária-Magdolna történetének megvilágítása ezen megközelítésből egy olyan világ nyit majd ki, vagy erősít benned meg, amelyről tisztán érezni fogod, a nőiség szent lényegisége és tisztán megnyilvánuló fény ereje. Ez a szent női erőtér ott van Boldogasszony hitünkben, Isteni női elvet megjelenítő mítosz és mondavilágunkban is. Erről a speciálisan magyar kapcsolatról is szólok majd. 

Hangfelvételek, mp3 formátumban

Leírás

Különleges, egyedi programra hívlak, mely során Mária Misztériuma nyílik majd fel. Szűz Mária, Mária Anya, Mária mint papnő minőségeinek kutatásösszegző előadása után Máriával kapcsolódunk egy szent belső kapcsolódás folyamatában.

A Fény Fiút szülő Mária több történelmi megközelítésben tárul a résztvevők elé. Történelmi távlatok, melyekbe a nőiségtörténeti megközelítés is bele kell, hogy tartozzon és semmiképpen nem hagynám ki,  hiszen ennek kutatója vagyok immár több mint 20 éve. Feltétlen olyan megvilágítások és kérdések kerülnek előtérbe, amelyek segítenek megérteni az elmúlt 2000 év kór-rajzát. Szándékosan írom hosszú ó val. Hiszen a korrajztól többről lesz szó. A férfi és női energiák kiegyensúlyozatlansága, a matriarchátus és patriarchátus egymással viaskodó történelmi távlatú viszonya az, amelyen ezzel az előadással szeretném segíteni a résztvevőket TÚLLÉPNI. Mária Misztériumának fontos tanítási része a méh-hel való megszenteltet kapcsolat, melyet méh papnők segítettek régen és ma is. 

Meditációban: Kapcsolódunk Máriához, szent női minőségeiben, s általa és vele segítetten az Isteni Női minőséghez.

Szertartásban: a Máriával való belső kapcsolódás útján tovább mélyítjük a személyesen résztvevőkkel. Mária minőségében és energetikai terében való gyógyulást és újjászületést segíti a méh áldás folyamata is. A szertartásban megélheted, hogy mit jelent a női teremtő erő, az élet szent kelyhével való belső kapcsolódás. A Szófia-Ízisz-Mária Misztérium szertartás során átadott tanításai kísérnek majd a méh misztérium és a méh papnők tanításainak megértésében.  Ez a rész nem kerül online közvetítésre, DE az online résztvevőknek kidolgoztam egy jó megoldást, ovass tovább!

Fontos: olyan résztvevők jelentkezését várom, akik nyitott szívvel választanak jelen lenni és készek arra, hogy az esetlegesen bennünk már generációk hosszú sora óta gyökeret vert mintázatokon túlra is kívánjanak tekinteni. Nem kívánok semmivel szemben menni, viszont a Máriában megtestesülő tiszta, szent női erőnek ideje van emléket állítani, mi több a Máriaság és szent női bölcseség tanításait a nőiség számára széles körben kinyitni.

Máriát történelmi kontextusban is tekintjük, kulturtöténeti előzményeivel együtt, ezért kiemelten szó lesz Mária korának papnői rendjéről is, melyek a Nagy Istennőt szolgálták. Az előadásban megvilágítom milyen módokon és milyen belső hitvilág mentén.

Szólok az egyik legvitatottabb kérdésről is, mely maga a szűz nemzés fogalma és jelensége. Túl az elmúlt 2000 év tanításain egy olyan világkép és olyan életrend tárul elénk, ami életelvűségében a legszentebb szeretet teret hozza létre és tartja fenn. A nőiség misztériumtanításainak eszenciája.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mária Misztériuma Szófia-Ízisz Arany Fátyol Tanításokkal Előadás és Meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük