Méh Erő Ébresztő Könyv

6825 Ft

276 oldal * keményborítós, 2017-es első kiadása óta sikerkönyv, immár 10. utánnyomása kapható!

A legfontosabb  méh erő ébresztésének, ezzel a női teremtő erő aktiválásának, a női egészség helyreállításának, ezzel a nőiség legfájóbb sebeinek gyógyítását szolgáló könyv. A legfontosabb női energiarendszer tanítások, köztük a méh tanítások, méh tisztító és méh energetizáló gyakorlatok mellett olyan témák kaptak benne helyet, mint az anyaseb mibenléte, gyógyítása, a férfiakkal kapcsolatos sérülések eredete, oldásának útja és a női bevató életút tanításai. Fejezetenként különleges női szertartások és méh rituálék ajánlatai, hozzá lélekemelő üzenetek, Méhnővéri útravalók.  A könyv egyszerre ismeretterjesztő és kézikönyv, mely segít átlátni és oldani a szenvedésekkel és önfeláldozással teli transzegenerációs női traumáinkat. Egy vitális, egészséges, életvidám női élet kialakításában kulcsfontosságú szerepet kap ez a könyv. Legyen ott a Te könyvespolcodon is!

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

HIÁNYPÓTLÓ KÖNYV, ami nem hiányozhat egyetlen nő könyvespolcáról sem!

Minden, amit tudnod érdemes a női energiarendszerről, a női test lelki működése kapcsán a legfontosabb női szervekről. Arról, hogya tisztítsd energetikailag, milyen meditációkkal tudod megerősíteni nőiséged, női önbizalmad és önbecsülésed. Az anyasebektől a generációs női blokkok oldásán át, női élettörténeted gyógyításába hív. Elméleti háttér, személyes történetek, a legfontosabb szakrális nőiség tanítások, gyakoraltok és meditációk, kiegészítve Méhnővér útravalókkal, lélekemelő üzenetekkel minden fejezet végén. Valóban a női teremtő erő bibliája.

Tudtad, hogy A NŐ TESTI-LELKI-SZELLEMI EGÉSZSÉGÉNEK ALAPJA A MÉHE?

A női test akkor tudja gyorsan és hatékonyan regenerálni magát, ha a méh energiatere jól és egészségesen működik.

NŐből indul ki, a NŐből NŐ ki minden!

Miután az egész megnyilvánult világ a nőből árad ki, ő az, akinek először a helyére kell állnia mind pszichésen, mind energetikailag, mind szakrálisan, mind fizikailag –, hogy aztán át tudja majd szeretni a férfit és a világot is – kicsiben és nagyban egyaránt.

Belőle születik az Új, az Új Generáció, és ő szüli az Új Föld álmát is a valóságba.

Minden dolog benned, a nőben születik meg. Érezd az anyai, a női energiáidat.

Te vagy a Nő, a virágzó fa!

A KÖNYV HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL BELFÖLDÖN RENDELHETŐ: 1800Ft MPL futárral érkezik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Méh Erő Ébresztő Könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük